Nu er ringsagen mellem Cengiz og Mai Manniche endegyldigt slut - Her & Nu

Nu er ringsagen mellem Cengiz og Mai Manniche endegyldigt slut

Cengiz fortæller, at han har fået sine penge tilbage, mens ringen er blevet leveret tilbage til smykkedesigneren.

Af Jonas Sand - 3. juni 2019 kl. 16:53

Realityportalen kunne i september sidste år fortælle, at der var faldet afgørelse hos Forbrugerklagenævnet i sagen mellem Mai Manniche og Cengiz Salvarli. Her var der medhold til ‘Familien fra Bryggen’-deltageren, der derfor kunne kræve de 80.000 kroner tilbage for den forlovelsesring, han købte hos smykkedesigneren.
Mai Manniche slog efterfølgende fast, at hun så afgørelsen som en sejr, men hun var utilfreds med, at Cengiz fik medhold. Derfor ville hun anke afgørelsen i håb om, at det ville ende med et andet udfald. Det fik hun dog ikke meget ud af, kunne Realityportalen afsløre tilbage i februar.
LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Mai Manniche være i chok over beskyldningerne om, at hun skulle have købt følgere.

LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar
Her kunne vi også fortælle, at Mai Manniche ikke havde betalt Cengiz de 80.000 kroner tilbage, og hun gjorde det klart, at hun ikke havde tænkt sig at lade købet gå tilbage. Men nu ser det ud til, at hun har ombestemt sig. Det fortæller Cengiz på Instagram.
– RINGSAGEN ER SLUT! Jeg har endelig – efter to år med kamp mod Mai Manniche og JEWLSCPH – fået afsluttet den sag om en ring, jeg købte hos dem, skriver Cengiz og fortsætter:
– Jeg vandt sagen i Forbrugerstyrelsen for et godt stykke tid siden. Det gjorde dog ikke, at de ville betale mig mine penge tilbage. Men nu -efter mine advokater har kæmpet min sag – er de kommer til lommerne. Jeg har fået mine 80.000 kroner tilbage, og de har fået deres ring tilbage.
Realityportalen arbejder på at få en kommentar fra Mai Manniche.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes kæreste er død: Han ser ikke vores børn vokse op
Herunder kan du se opslaget, som Cengiz har delt:

 

View this post on Instagram

 

?? RINGSAGEN ER SLUT! ?? Jeg har endelig efter to år med kamp mod Mai Manniche og Jewlscph fået afsluttet den sag om en ring jeg købte hos dem! Jeg vandt sagen i Forbrugerstyrelsen for et godt stykke tid siden det gjorde dog ikke at de ville betale mig mine penge tilbage.. Men nu efter mine advokater har kæmpet min sag er de kommer til lommerne! Jeg har fået mine 80.000kr tilbage og de har fået deres ring tilbage.. Jeg vil for god ordnesskyld anbefalede alle der har købt smykker hos dem om at få dem tjekket hos en guldsmed for det er ikke første gang hun har tabt en sag om at have snydt sine kunder! Det synd der findes sådan nogen forretninger der snyder flok på den måde! For hvem som normal person har en chance om at vide noget om diamanter.. #karmaisabitch #iwon #shitdiamond #jewlscph #nevergothere

A post shared by Cengiz Mads Salvarli (@lordcengizsalvarli7) on


LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin