Nu er der fantastiske nyheder til alle 'Modern Family'-fans - Her & Nu

Nu er der fantastiske nyheder til alle 'Modern Family'-fans

Det ser ud til, at vi også kan glæde sig til en 11. sæson af den prisvindende serie.

Af Jonas Sand - 17. december 2018 kl. 17:01

I øjeblikket kører den tiende sæson af ‘Modern Family’ på de amerikanske tv-skærme. Det har længe været planlagt, at sæsonen skulle være den sidste af serien, men forud for sæsonen åbnede medskaber Christopher Lloyd op omkring mulighed for, at ‘Modern Family’ kunne fortsætte endnu længere.
Og nu ser det ud til, at det bliver til noget. Den primære ting, der står i vejen for endnu en sæson, er, at alle seriens skuespillere har kontraktudløb ved udgangen af sæson 10, men det problemer er efterhånden ved at være ryddet af vejen. Det skriver Deadline.
LÆS OGSÅ. ‘Modern Family’-duo klar med ny komedieserie
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
Mediet erfarer, at alle seriens voksne skuespillere – Ed O’Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet og Sofia Vergara – stort set er enige med 20th Century Fox TV om en étårig forlængelse af kontrakten. Der mangler stadig få ting, før det endeligt er på plads, men parterne skulle være enige om lønnen og de vigtige punkter i kontrakterne.
De voksne skuespillere fik en stor lønforhøjelse ved den seneste forhandling for to år siden. Her fik de forhandlet sig frem til en løn på $500.000 – omkring 3,3 millioner kroner – per episode for sæson ni og ti, som skulle være afslutningen på serien. Kilder fortæller til mediet, at de får omkring samme løn for en ekstra sæson.
LÆS OGSÅ: Manipulation og vanvittige dramaer: Kom med bag kameraet på vildt datingprogram
LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie
Med de voksne stjerner stort set på plads er tv-selskabet gået i gang med kontraktforhandlingerne med seriens yngre skuespillere. Ifølge Deadline er de forhandlinger stadig på et tidligt stadie, men der har endnu ikke været problemer, og alle skuespillerne skulle være klar til endnu en tørn. Det samme gør sig gældende for seriens skabere og hovedforfattere, Steve Levitan og Christopher Lloyd, der ligeledes forventer at holde på en stor del af de andre manuskriptforfattere.
Den 11. sæson kommer til at bestå af mindst 18 episoder, hvis det hele falder på plads.
Det vides ikke, hvornår den tiende sæson kommer til Danmark, men på Netflix kan du i øjeblikket se de første otte sæsoner.
LÆS OGSÅ: Forsidefrue indrømmer kæmpe bommert: Det var en ommer
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne får vild tatovering