Helena ude af 'Topmodel': Jeg giver ikke op

I går var det Helena, der skulle forlade programmet, og hun ærgrer sig over begrundelsen.

Af Emilie Holm Egebro - 13. oktober 2016 kl. 7:25

De danske piger har klaret sig godt i ‘Topmodel Curves’, hvor Marlene indtil i går har været den eneste dansker, som har måttet forlade konkurrencen.
I aftes var det dog blevet Helenas tur, og selvom hun mentalt havde forberedt sig på ryge ud, så er hun træt af dommernes begrundelse:
LÆS OGSÅ: Aida fra ‘Topmodel’: Det tænder jeg på
LÆS OGSÅ: Seer-chok: ‘Topmodel’ i frit fald
– Det er super træls at ryge ud, for jeg ville jo gerne have været med hele vejen, så jeg kunne vinde en modelkontrakt. Mit fotoshoot var dog ikke gået så godt, så jeg havde forberedt mig lidt på, at det nok var mig, der blev sendt hjem, siger Helena til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det var mit indtryk, at jeg røg ud på grund af min højde. Jeg er 168 centimeter, og dommerne sagde flere gange, at det var et plus at måle 178 eller derover. Jeg synes dog, at det er super ærgerligt, at det er derfor, jeg røg ud, da det ikke er noget, jeg kan ændre på.
Selvom Helena har højden imod sig, stopper det hende ikke i at forfølge modeldrømmen. Så snart hun er ude af kontrakten med Kanal 4, har hun tænkt sig at opsøge en masse modelbureauer, så hun kan få gang i karrieren.
Se galleriet med Helena øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Marlene ude af ‘Topmodel’: Jeg er rasende
LÆS OGSÅ: Helena fra ‘Topmodel’ drømmer om større bryster
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.