Noah til andre transmænd: TAL PÆNT!

Noah Skaalum lever i dag som transkønnet, men det er ikke uden problemer at være far i den profil.

Af Rikke Lynge - 22. december 2019 kl. 12:55

‘X Factor’-vinder Sara Skaalum Jørgensen, som i dag er kendt som Noah Skaalum kunne den 26. november stolt fortælle, at han er blevet far til en dejlig dreng. Men siden offentliggørelsen af vidunderet har Noah oplevet kedelige kommentarer fra andre transmænd, der får ham til tasterne. På et Instagram-opslag fortæller Noah blandt andet:
– Der findes ikke to ens historier. Min vej til at blive far er ikke den samme som en andens, og det skal den heller ikke være. Uanset hvor mange år på testosteron du har været på, så betyder det ikke, at du ved mere end mig – og det gør dig bestemt ikke mere værd end mig.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vinder er blevet far
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Noah, da vi gerne vil have historien uddybet. Noah svarer ikke på vores besked, men poster i stedet en story med mange af de beskeder, som han har modtaget. Vi har listet nogle af beskederne herunder: 
– Ikke en rigtig mand
– Hvorfor vil du ikke opereres?
– Intet skæg – ikke en mand
– Du er ikke trans nok
– Jeg har været på testosteron længere end dig
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sarah taler ud: Nu er jeg en mand
Ifølge Noah oplever han generelt, at andre transmænd taler ned til ham, efter han er blevet far, hvilket har givet ham behov for at sætte fokus på problemet med hashtagget #TALPÆNT. Noah opfordrer alle, der har oplevet noget lignende, til at skrive til ham, da han gerne vil hjælpe andre og give sine bedste råd med på vejen.
Læs hele Noahs opslag herunder:
LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer
LÆS OGSÅ: Princess afslører svar på faderskabstest: han er far til Miso