Ninos kunne ikke stole på Svensson: Jeg blev ked af det

Ninos tog en stor beslutning, det må vise sig, om det taktisk var en god idé.

Af Rikke Lynge - 13. september 2021 kl. 20:56

Ninos Oraha vælger i dagens afsnit af ‘Robinson’ at stemme på sig selv til dødskampen. Taberen af dødskampen ryger over på det andet hold, og den mulighed ser Ninos på taktisk og beslutter sig for at lade sig tabe med vilje for at komme på det andet hold. Ninos vil gerne på det andet hold, da han ser det som en taktisk mulighed, da han kender Anders, og den plan deler ham med Martin Svensson, som han er tæt med.

Svensson vælger dog ikke at holde taktikken tæt og går direkte hen og siger det videre.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: To ‘Robinson’-deltagere kender hinanden hjemmefra

– Jeg følte, jeg havde et godt bånd til Svensson, og jeg følte, jeg kunne stole på Svensson. Så går der ti minutter, og så har han allerede sladret om mig, og det gør jo ondt, men jeg ved også, at man i sidste ende kun tænker på dig selv, fortæller Ninos til Realityportalen og fortsætter:

– Svensson sladrer jo om det her for selv at blive mere vellidt, og jeg tænker rent taktisk, og derfor gjorde jeg det, jeg gjorde. Det måtte briste eller bære for mig.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ninos fortæller om sin tid i ‘Robinson’

LÆS OGSÅ: Populær vært chokerer: Det er slut!

Ninos’ plan om at komme over på det andet hold til Anders ændrer sig, da han skal i duel med Jesper, som fortæller, at Anders ikke er vellidt, og der beslutter Ninos sig for at kæmpe for at blive på sit eget hold, men han taber til en bedre mand.

Da han til kappestrid står ansigt til ansigt med sit gamle Hold Nord er det ikke pæne ord, der møder ham.

– Der fik jeg det dårligt, og jeg blev ked af det over, han havde sladret. Alle de udtalelser, de kom med om mig, det gjorde mig ked af det. Jeg stod bare ikke med en god fornemmelse i maven, da folk bare svinede mig til, men samtidig så kom jeg for at spille, og jeg kom ikke for at skabe venskaber, og jeg er pisse ligeglad med deres holdninger, så jeg valgte den beslutning, som jeg mente, der var bedst for mig, fortæller Ninos, der står ved sin beslutning.

Martin Svensson (Foto: TV3/Viaplay)

– Jeg ville bare ønske, de troede på mig, når jeg sagde, at jeg gav den alt, hvad jeg havde. Jeg kunne bare ikke fortælle dem årsagen, som var, at jeg kendte Anders, men da jeg hørte, at Anders ikke var vellidt, ændrede jeg mening, slår Ninos fast.

LÆS OGSÅ: Hjalmer: Jeg kunne ikke mere

Ny på Hold Syd

Ninos frygtede for kappestriden, da han godt vidste, hvad klokken ville slå, hvis han skulle i Ø-råd med sit nye hold.

– Da jeg taber, og de kommer med alle de her skældsord om mig, der går det op for mig, at hvis vi taber denne her kappestrid nu og skal i Ø-råd, så ryger jeg ud, fordi de kan jo lige så godt smide den første ud, der ikke hører til på holdet, fortæller Ninos, der også trækker sig fra duellen, da Hold Syd er en mand for meget.

LÆS OGSÅ: Bliver Rikke G. vært på ‘Robinson’?

– Jeg forstår dem godt, for de snakker rigtig godt sammen på det hold, og de kender mig jo ikke. Der kunne jeg mærke, at de her mennesker var langt mere organiseret, og det er et helt andet hold, jeg kom til, end jeg kom fra. Her taler man faktisk sammen, og der gik det op for mig, at det var fedt, det jeg har gjort, men vi måtte ikke tabe. For tabte vi, så ville jeg ryge ud, forklarer Ninos, der havde svært ved at kigge under duellen.

– Jeg var ved at skide grønne kyllinger, og jeg havde allerede pakket tasken. Jeg var så nervøs, at du tror, det er løgn, fortæller Ninos

Se med i ‘Robinson’ på TV3 eller Viaplay for at blive klogere på, om Ninos’ taktik var et klogt valg.

LÆS OGSÅ: Marys mareridt: Familien splittet

Læs mere om