Ninos afslører særlig aftale med ‘Robinson’-produktionen

Ninos og kæresten havde lavet en særlig aftale med produktionen.

Af Rikke Lynge - 19. august 2021 kl. 12:55

Ninos Oraha og kæresten Elife Kocak venter deres første barn sammen og har termin den 2. september. Da Elife var syv måneder henne rejste Ninos til Den Dominikanske Republik for at optage ‘Robinson Ekspeditionen’.

– At jeg skal være med i ‘Robinson’ har været den bedste oplevelse nogensinde, indtil denne her lille pige popper op, fortæller den stole kommende far.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om ‘Robinson’: Vi sagde godnat til månen hver aften

For Ninos kæreste, Elife, var det hårdt at gå derhjemme uden livstegn fra Ninos.

– Det var hårdt at undvære ham. Jeg gik jo bare derhjemme og var gravid, og jeg kunne ikke så meget, men det har været hele oplevelsen værd – også for vores forhold, det har gjort så meget for os, fortæller Elife og uddyber:

– Den første uge græd jeg egentlig bare, fordi jeg savnede ham så meget. Vi er jo vant til at gå sammen hele tiden, men med tiden blev det nemmere, selvom savnet stadig var der, fortæller Elife og afslører den særaftale de havde med produktionen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går fra hinanden

– Jeg havde et nummer, som jeg kunne kontakte, der kunne give direkte kontakt til Ninos, så han kunne komme hjem, hvis der var noget, fortæller Elife.

Særaftalen gjorde kun Ninos delvis tryg, hvilket man ifølge Ninos også får lov til at opleve i ‘Robinson Ekspeditionen’, når det kommer på tv den 6. september på TV3.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid igen

Klar til baby

Ifølge Elife og Ninos, så må deres lille datter gerne melde sin ankomst før den 2. september, hvor Elife har termin.

– Vi håber, hun kommer lidt før. Alt er klar, og jeg har pakket alle taskerne, fortæller Elife, der ikke er i tvivl om, at Ninos bliver en god far.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Elife og Ninos’ datter skal hedde Elia.

– Vi har været meget i tvivl, for vi troede, vi skulle have en dreng, men da det var en pige, havde vi kun et navn i tankerne, og det var Elia, fortæller Elife, og Ninos afbryder:

– Navnet kom bare med det samme. Drengen skulle hedde Elias, så blev det en pige, så fjernede vi bare s’et, fortæller Ninos den altid kække Bronuts ejer.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach giver nyfødt søn en særlig gave

Læs mere om