Nikolaj forklarer: Derfor knaldede jeg Anne

Nikolaj er mest vild med Anne K, og han håber på, at det kan blive til mere end at sove i ske hver nat. Alligevel vælger han helt åbenlyst at være sammen med en anden pige.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. maj 2021 kl. 10:55

Det virker til, at Anne K har slået benene fuldstændig væk under Nikolaj i ‘Paradise Hotel’, der til at begynde med giver udtryk for, at han gerne vil vente på, at Anne K er klar. Hun er nemlig ikke så nem at score.

Men selvom han er faldet for den blonde skønhed, så kan han alligevel ikke modstå fristelsen, da Anne Plejdrup giver tegn til, at hun er klar på et knald.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk er blevet far til tre

Det får Anne K at vide den næste morgen – og de fleste kan nok regne ud, at det ikke gør Nikolajs chancer hos Anne K bedre. Nu forklarer han, hvorfor han på den måde spiller på to heste.

–  Det er jo svært at sige. Jeg lægger ikke skjul på, at jeg er en drengerøv, som er meget pigeglad. Anne P var meget interesseret i at hygge med mig, og det ville jeg ikke lade mig forbigå på daværende tidspunkt. Hvad der sker fremadrettet, er jo spændende, siger Nikolaj om sit valg.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Derfor skulle Aykut ud af ‘Paradise’

– Som hun (Anne K, red.) også siger, så er jeg også kommet for at hygge mig, og hun sagde go for det, tilføjer paradisoen.

I programmet siger han også til Anne K, at der for ham ikke er er mere i det end et knald.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

– Jeg er til søde og ordentlige piger. Hun er en bølle. En bølle, du ved, som jeg nemt kunne finde på at være sammen med i byen. Hun er en flot pige, en smuk pige. Ja, jeg kunne godt lige kneppe med hende. Sådan er det. Men der er også forskel på en pige, man kunne kneppe med og så en, som man faktisk synes, er sød, lyder det.

Anne K har tidligere forklaret, at der for hende ikke var nogle følelser i det, og derfor kunne sagtens tage det hele med et smil. Hun var med i ‘Paradise’ for spillets skyld – ikke for at finde kærligheden.

LÆS OGSÅ: Nikolaj ville bare kneppe Anne: Nu reagerer hun på kærestens kommentar

Læs mere om