Nikolaj afslører: Her er min største drøm

Det er ikke hvad som helst.

Af Anna Løwe - 16. juni 2021 kl. 6:55

‘Paradise’-hunken Nikolaj Hvidman synes selv, hans største drøm er lidt af en kliché. Sådan skriver han i hvert fald på Instagram, da en følger spørger, hvad hans største drøm er.

– Det lyder måske lidt kliché, men min største drøm er seriøst bare at vågne hver eneste dag og være glad, skriver Nikolaj og fortsætter:

– Ikke at skulle bekymre sig om alt muligt, der faktisk er ligegyldigt. Og så har jeg en kæmpe drøm om at rejse hele verden rundt. Der er så mange vilde steder, som få mennesker når at se, og jeg vil se dem alle.

LÆS OGSÅ: WHAT! Rikke Gøransson kommer med chokerende udmelding

Paradislivet

‘Paradise Hotel’ 2021 blev stedet, hvor Nikolaj Hvidman blev kendt i offentligheden og mødte sin nuværende kæreste, Anne Plejdrup. Og også Anne fylder lidt i Nikolajs drøm om at rejse rundt og se verden.

– Hvis jeg kunne gøre det med en helt bestemt person, ville det være det allerbedste, skriver den 24-årige aalborggenser.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk scorer ung ‘OnlyFans’-model

Selvom han ikke nævner Anne ved navn, afslører hans hjerteemoji og de følgende stories det. Her bliver han blandt andet spurgt, om han nogensinde kunne finde på at være med i ‘Ex on the Beach’, der, ligesom ‘Paradise Hotel’, er et superpopulært program.

– Det kræver lidt, at jeg er single, og det er det sidste, jeg har lyst til i hele verden. Hende her skal aldrig blive min eks, skriver en forelsket Nikolaj og henviser til Anne med et billede af hende i baggrunden.

‘Paradise’ blev også adgangsbilletten til rigtig mange nye følgere på de sociale medier, og Nikolaj har i skrivende stund næsten 100.000 følgere på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-babes i slåskamp

LÆS OGSÅ: BREAKING: Kæmpe ‘Robinson’-stjerne bliver ny bachelor

Læs mere om