Nikolai på arbejde for Dior: Model i Paris

Alle corona forholdsregler bliver taget, når prins Nikolai er på arbejde som model.

Af Nikolaj Vraa - 26. januar 2021 kl. 14:27

Alle forholdsregler blev taget, inden prins Nikolai i fredags var tilbage som model for Dior under modeugen i Paris. Grevinde Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, fortæller til HER&NU, at den 21-årige prins blev testet før, under og efter sin arbejdsrejse til Frankrig.

Her var han på podiet for at vise efterårs- og vinter-kollektionen for det legendariske modehus. For nylig fortalte han i en kinesisk tv-dokumentar om grevinde Alexandra, at han befinder sig godt i sin karriere som model.

LÆS OGSÅ: Ekspert om prins Henrik: Danskerne vidste ikke, hvad han var for et menneske

– Jeg var ikke nervøs første gang, jeg gik model, men selvfølgelig virkelig spændt. Lidt sommerfugle i maven, men det er virkelig sjovt, og jeg nyder det meget, sagde han i ‘A Bigger Role‘, der nu kan ses på YouTube.

Han er især glad for at være kendt for karrieren som model, fordi det er noget, han selv har skabt.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe modtog hilsner: Ensom majestæt

– Forskellen er, at det er meget rart at være kendt som “modellen Nikolai” og ikke “prins Nikolai” for noget, jeg selv har opnået. Ikke noget, jeg blev født til, forklarer han.

Prins Nikolai var op til weekenden på arbejde i Paris. Mon ikke han også fik hilst på sin far, prinsesse Marie og to små søskende i den franske hovedstad, inden han tog hjem igen. (Foto: PPS)

LÆS OGSÅ: Prins Christians corona: Her blev han smittet

Læs mere om