Nikita Klæstrup overtager gerne 'Paradise'-Rikkes job - Her & Nu

Nikita Klæstrup overtager gerne 'Paradise'-Rikkes job

Den nye ‘Paradise All In’-vært kan godt forestille sig at gå i Rikkes fodspor i fremtiden

Af Emilie Holm Egebro - 19. februar 2017 kl. 16:55

Det er netop blevet annonceret, at realitystjernen Nikita Klæstrup er den nye vært på ‘Paradise All In’, som er TV3’s ekstraprogram, der sendes på Viafree fra mandag-torsdag.
Nikita beskriver den nye tjans som drømmejobbet, og hun afviser bestemt ikke, at hun i fremtiden kan se sig selv som vært på selve tv-programmet, ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med
– Hvis Rikke Gøransson på et tidspunkt vælger, at hun ikke vil være vært længere, så kan det godt være, at jeg har lyst til at overtage hendes job. Det må vi se til den tid. Men der er ikke nogen konkurrence, da hun er så god, siger Nikita til Realityportalen.dk og fortsætter så:
– Rikke er den bedste vært, man kunne forestille sig, så jeg er sikker på, at hun får lov at forblive vært så længe, som hun ønsker det.  Jeg tror ikke, at der er nogen, der kan vippe hende af pinden.
Se videoen nedenfor, hvor Nikita fortæller, hvad der skal ske med hendes retorikstudie og politiske karriere, nu hvor hun skal være ‘Paradise All In’-vært:


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip har fået en kæreste: Hun er den eneste ene
CHOK: TV3 tvinger ‘Paradise’-deltagere til at blive gift
CHOK: ‘Paradise’-Philip i voldsomt uheld
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.