Nikita Klæstrup: Sådan klarer min søster sig i 'Divaer i junglen'

Reality-baben har ikke den store tiltro til sin søster.

Af Emilie Holm Egebro - 27. januar 2018 kl. 12:55

For nyligt kunne Realityportalen.dk afsløre, at det populære TV3-program ‘Divaer i junglen’, der senest blev sendt i 2013, vender tilbage til skærmen i løbet af 2018.
Ifølge Realityportalens oplysninger bliver det, ligesom de to første sæsoner, Jakob Kjeldbjerg, der bliver vært for programmet, og castet vil bestå af en lang række realitystjerner. Castet skulle allerede være på plads, men det har desværre endnu ikke været muligt at få bekræftet alle deltagerne. Dog skulle blandt andre ‘Paradise’-baben Caroline Petersen, Bloggeren Fie Laursen, ‘Forsidefruen’ Janni Ree samt Nikita Klæstrups søster, Sascha, være på deltagerlisten.
LÆS OGSÅ: Valdemar: Jeg blev castet til divaer i junglen
Det viser sig også nu, at reality-baben Nikita Klæstrup ellers selv var blevet tilbudt at medvirke i programmet:
– Jeg endte med at sige nej. Jeg så begge de tidligere sæsoner igennem, og de udfordringer, der var i de to sæsoner, kunne jeg ikke se mig selv i. Jeg kunne mere se mig i noget som ‘Robinson Ekspeditionen’, jeg skal dog lige overveje, om jeg er tuff nok til det i tilfælde af, at jeg blev spurgt, fortalte Nikita Klæstrup, da Realityportalen.dk mødte hende til Reality Awards. Hun glæder sig dog til at se sin søster på skærmen:
LÆS OGSÅ: Jeanette Dzienis om ‘Divaer i junglen’: Det så du ikke på tv
– Det lyder da spændende, at hun skal være med, og jeg ved, at det er noget, hun gerne vil. Jeg ved dog ikke, hvor godt hun kommer til at klare det. Hun er lidt af en tøs. Ej, hun er tuff, når det gælder, grinede Nikita, mens hun sørgede for, at hendes søster ikke hørte hende.
Se hele interviewet med Nikita øverst, hvor hun også afslører, hvilke projekter hun selv har gang i.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor: Jeg skal giftes!
LÆS OGSÅ: Valdemar om livet som far: Det er ligesom at cykle
LÆS OGSÅ: Susan K vender tilbage på skærmen