Nikita er klar til ‘Bachelor’

Nikita synes, at ‘Bachelor’ er et fantastisk program.

Af Rikke Lynge - 11. oktober 2021 kl. 11:08

Nikita Klæstrup har tidligere gjort sig som realitystjerne i blandt andet ‘Divaer i junglen’, men de seneste år er hun gået bag kameraet frem for foran, og hun har blandt andet været med til at lave dokumentarserien ‘Nicki Bille – sidste chance’, men inden længe skal hun noget helt andet.

– Jeg skal til at starte på mit bachelor-projekt, og jeg har fundet ud af, at det er et rigtig dårligt tidspunkt i mediebranchen, for alle tror, det er ‘Bachelor’, jeg skal lave som tilrettelægger og spørger, hvornår vi tager afsted. Så jeg er hele tiden nødt til at skuffe folk ved at sige “ikke DET bachelor”. Jeg skal bare tilbage til min skole i Emdrup, forklarer Nikita til Realityportalen, da hun fredag var inde til ‘Vild med dans’-live.

LÆS OGSÅ: Følte sig for tyk til tv: Jeg besluttede mig for at leve

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Cecilie Hother fortæller om sine rejseplaner. 

LÆS OGSÅ: Geggo efter barsel: Det er grænseoverskridende

Ifølge Nikita skal hun være bedre til at udtrykke, at hun skal lave bachelor-projekt og ikke ‘Bachelor’ tv-programmet til TV2. Nikita holder en pause som tilrettelægger lige foreløbig, da hun ønsker at fokusere på studierne, men hun ville meget gerne lave ‘Bachelor’ til TV 2 frem for bachelor-projekt.

– Jeg ville så gerne lave ‘Bachelor’, det er et så godt program, slår Nikita fast og håber, at hun snart er færdig på skolebænken, så hun kan lave mere tv.

LÆS OGSÅ: Freja Kirk taler ud om kønsidentitetskrise: Jeg blev ked af det

Læs mere om