Nikita efter brud: Svært at gå op og ned ad hinanden

Selvom den tidligere ‘Diva i Junglen’-deltager ikke længere er sammen med kæresten, så bor de fortsat sammen.

Af Kenth G. Madsen - 26. august 2022 kl. 15:30

Efter fire år sammen er kærligheden mellem Nikita Klæstrup og Casper Kofod blevet så rusten, at de for nogle uger siden besluttede at indstille forholdet.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

– Det var en fælles beslutning. Vi var gledet fra hinanden, så det er bedst at komme videre, sagde Nikita Klæstrup til HER&NU ved premieren på ‘Official Competition’ i Big Bio Nordhavn.

Eks-parret bor dog fortsat sammen, men det skal der snart laves om på.

LÆS OGSÅ: Er Asta og Jimilian blevet kærester?

– Jeg skal ud at finde noget andet. I lejligheden har jeg mange planter og billeder, men møblerne er hans, så jeg skal ud at købe stort ind i den retning, fortæller den 27-årige tidligere ‘Diva i Junglen’-deltager.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er slut mellem de to. (Foto: Klaus Bo Christensen)

– Jeg har boet lidt hos en venindes mor, og han har boet på Bornholm, så vi ikke behøver at gå op og ned ad hinanden konstant, men ellers går det ret godt. Vi er stadig gode venner, så det er jo ikke sådan, vi ikke kan holde hinanden ud, fortsatte Nikita Klæstrup, der ikke har planer om at gå på jagt efter en ny mand foreløbig.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Børnene var med til fødslen

– Nej. Jeg vil gerne tage det stille og roligt. Finde et sted at bo og finde nogle møbler. Det er også svært at gå på mandejagt, når man ikke har en seng, mener fotomodellen.