Nikita afslører: Min værste date

‘For lækker til love’-baben har ikke fundet kærligheden, men hun er blevet rigere på gode og mindre gode date-oplevelser.

Af Mikkeline Andersen - 6. december 2014 kl. 15:50

Nikita Isabella Silberg har kastet kritiske bemærkninger og flirtende blikke på sine dates i ‘For lækker til love’, der lod sidste afsnit rulle over skærmen i torsdags. En oplevelse som hun ikke ville være foruden.
– Det har været en super sjov oplevelse. Folk har været overraskende åbne og positive overfor det, og fællesskabet mellem deltagerne er så stærkt, siger Nikita til Realityportalen.dk og understreger:
– Jeg har kun oplevet positiv respons fra folk omkring mig. Jeg har fået rigtig mange søde beskeder på de sociale medier. Folk inviterer på date eller roser en og giver en søde bemærkninger på gaden.
LÆS OGSÅ: Gustav spiste hest og droppede veninde
Daten fungerede ikke
Pinlige øjeblikke og akavede kommentarer er ikke sjældne i ‘For lækker til love’. Og ikke alle dates er lige mindeværdige.
– Den værste date var med bageren, det fungerede bare slet ikke. Min bedste date var med bartenderen. Han er en utrolig sød fyr, og vi er bare gode venner den dag i dag, siger hun.
På nuværende tidspunkt ved Nikita ikke, om hun skal være med i endnu en sæson af det underholdende dating-program.
LÆS OGSÅ: Kay: Derfor er jeg Nik & Jay-fan
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.