Niels blev valgt fra sidste år: Nu er han med i 'Landmand'

Det er ikke kun på grund af kærligheden, at Niels er med i ‘Landmand søger kærlighed’.

Af Emilie Holm Egebro - 28. august 2019 kl. 7:28

De næste mange tirsdage klokken 20.00 på TV 2 kan vi atter følge med i det populære program ‘Landmand søger kærlighed’.
46-årige Niels Skov Pedersen fra Djursland er de fem landmænd, der ruller over skærmen på TV 2, men faktisk var det slet ikke hans plan, at han skulle være med i år:
– Jeg havde jo egentlig søgt om at være med sidste år, men det kom jeg så ikke, da de valgte landmanden Anders, fordi han var den eneste fra Sjælland, der nogensinde havde søgt, og så valgte de ham i stedet. Det havde jeg det fint nok med, sådan er livet jo, Men så ringede de og spurgte mig, om jeg ville være med i år, hvis jeg stadigvæk var single. Der havde jeg egentlig lagt det hele på hylden, men jeg er altid frisk på en udfordring, forklarer Niels til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Artiklen fortsætter under videoen, hvor landmanden Ronni bliver forvandlet til en dame.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’
– Jeg har ikke noget at tabe ved det, tænkte jeg. Det var også derfor jeg meldte mig til i første omgang, fordi flere af mine bekendte lidt havde givet mig den udfordring. Når jeg først får en tanke, så kan jeg finde på at gøre de mest mærkelige ting. Derudover meldte jeg mig også for at åbne markedet og sige: ”Her er jeg”. Man ved jo aldrig helt, hvornår man er klar til at finde en kæreste, men jeg tænkte i hvert fald, at jeg ville finde ud af det ved at være med i programmet. Man er nødt til at prøve at gøre noget for at finde ud af, om man er klar til at finde en sød kæreste. Man finder ikke ud af det ved at kigge ud i luften.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Christian: Jeg takkede først nej til programmet
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

“Landmænd er forskellige”

Udover at Niels naturligvis håber på at finde en sød kvinde i programmet, var der dog også en anden ting, han håbede at få ud af sin deltagelse:
– Jeg er gået med til det for at vise, at der er stor forskel på landmænd. Der er jo lige så meget forskel på landmænd, som der er på alle andre mennesker. Selvfølgelig kan vi godt lide at lave noget, men det er der jo også mange andre der kan. Ja, vi har nogle ting til fælles, men derudover er der nu også stor forskel på os. Så jeg vil gerne vise, at vi landmænd er forskellige rent personligt. Vi behøver ikke alle sammen nødvendigvis at være så ”bondske”, som det nogle gange virker til, forklarer Niels og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-babe flytter til udlandet
– Vi går altså ikke alle i træsko og hat hele tiden. Jeg kan sagtens tage skjorte og jakkesæt på, og så er det jo ikke på mit udseende, at folk lige kan vurdere, at jeg er landmand. Så det er meget rart at repræsentere, at vi altså godt kan lave andet end at gå i overalls og have træsko på. Der er et liv ved siden af. Ikke at jeg ikke kan gå i overalls – det kan sagtens, men jeg kan også gå i andet, og det er der mange af os landmænd, der kan.
Følg Niels i ‘Landmand søger kærlighed’ tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
SE VIDEOEN: Lene Beier bidt af pytonslange