Nicolaj om 'Landmand': Det har været grænseoverskridende

Den unge landmand har bestemt overskredet nogle grænser i TV 2-programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 28. september 2019 kl. 12:55

Selvom 25-årige Nicolaj selv har været trofast seer af ‘Landmand søger kærlighed’ og dermed vidste, hvad han gik ind til, da han takkede ja til at medvirke i programmet, var der alligevel flere ting, der overraskede ham under optagelserne.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders raser over klipningen af programmet: Det er slet ikke i orden
Blandt andet fik han helt bestemt skubbet til nogle grænser, hvilket bestemt har været lærerigt for ham:
– Jeg synes, det har været mega sjovt at være med, men virkelig også grænseoverskridende. Det sjove har været, at det har været meget positivt det hele, og pigerne var også søde og positive, og så synes jeg også, det var en god oplevelse. Det har dog været grænseoverskridende at skulle åbne sig så meget op. Det er jeg ikke særlig god til. Når man normalt skal snakke om følelser, plejer jeg bare at sige jaja og så gå, men det kunne jeg ikke denne gang, forklarer han.
LÆS OGSÅ: WOW:’ Landmand’-stjerne scorer latinamerikansk skønhed
– Jeg var dog ikke for god til det, men det blev bedre og bedre hen ad vejen, og Lene Beier gik da også lidt hårdt til mig, men det er jo også sådan, det skal være. Jeg kan også mærke nu, at jeg er blevet bedre til at åbne op, hvilket er meget positivt. Så det har vist sig at være rigtig godt og noget, jeg kan tage med videre. Man får sig selv at føle, og det er meget rart her på den anden side, uddyber han og tilføjer, at det også var meget specielt at have et kamerahold rendende i ens hjem:
LÆS OGSÅ: Nicolaj om ’Landmand’: Min far får mere opmærksomhed end mig
– Nogle gange tænkte jeg ikke over, at tv-holdet var der, men andre gange passede jeg da lidt på, hvad jeg sagde. Men det var da lidt mærkeligt, at man bare vidste, at alt blev filmet, og at folk ville komme til at se det på skærmen. Jeg kan ikke huske, om jeg har sagt noget, som jeg ikke lige gad have med, det må vi få at se. Jeg har da sikkert sagt et eller andet, tænker jeg, griner Nicolaj.
Følg Nicolaj i ‘Landmand søger kærlighed’ tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program