Nicolai ude af 'Paradise': Jeg var mere værdig end Jonass

Nicolai synes bestemt, det var ufortjent, at han blev valgt som den mindst værdige.

Af Emilie Holm Egebro - 17. juli 2019 kl. 22:45

I aftenens afsnit af ‘Paradise’ skulle seks finalister blive skåret ned til fire, og lige på målstregen måtte Klara og Nicolai se sig slået af Anne, Sarah, Teitur og Jonass, som dermed er årets fire finalister.
Nicolai og Klara blev valgt fra, da de i følge de andre var de mindst værdige – formentlig fordi både Nicolai og Klara har været ude af hotellet og kommet tilbage imodsætning til de andre.
LÆS OGSÅ: Louise efter ‘Paradise’-exit: Jeg var træt af at være derinde

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara valgte Jonass: Sådan er mit og Nicolais forhold i dag
Den årsag køber Nicolai dog ikke, for han mener bestemt, at det er uretfærdigt, at han blev valgt af pigerne, som den mindst værdige:
– Det er ærgerligt, at jeg røg ud så tæt på finalen, og jeg er meget skuffet over at være den mindst værdige. Især fordi jeg var mere værdig end Jonass på grund af alle de udfordringer, jeg havde klaret gennem spillet. Jeg havde sat mig selv i fare flere gange og overlevet, og jeg havde endda fået smidt to personer hjem. Jeg føler derfor, jeg var langt mere værdig end ham, fortæller en frustreret Nicolai til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sami raser efter ‘Paradise’-exit: Jeg var fuldstændig i chok
LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’
– Især fordi hans beslutninger er blevet taget med en gruppe og ikke af ham selv. Teitur har spillet fantastisk, og han er en værdig finalist i mine øjne, men jeg var klart mere værdig end Jonass. Jeg kan derfor ikke forstå pigernes synsvinkel, og at de valgte mig fra. De var ret blinde i forhold til det valg, som de tog, vil jeg mene, uddyber han.
LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
Se klippet, hvor de fire finalister bliver udvalgt, herunder:

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai