Nicolai Schwartz sælger sig selv

Den festglade realitystjerne har sat sig selv til salg i den gode sags tjeneste, og han lover køberen en vild aften.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 26. februar 2014 kl. 13:17

Hvordan er det lige at være en ægte realitystjerne, og hvorfor er det så fedt? De spørgsmål kan man nu få svar på, for Nicolai Schwartz har, blandt andre realitypersonligheder, valgt at sælge sig selv til højest bydende.
Det har han gjort for at støtte op om foreningen ‘Familier med Kræftramte Børn‘, hvor alle pengene fra salget vil gå ubeskåret til foreningens arbejde med kræftramte børn og deres familier.
– Det er en hjertesag for mig at støtte ‘Familier med Kræftramte Børn’. Jeg kender flere voksne, der har kræft. Det er bare en led sygdom, som jeg håber, vi får kål på en dag. At børn også bliver ramt, kan jeg slet ikke holde ud. De har jo hele livet foran sig, siger Nicolai Schwartz til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Barbara Zatler: Køb mig til en middag
Vigtigt at gøre noget for andre
Nicolai er blandt andet kendt fra ‘Paradise Hotel’, ‘Singleliv’ og ‘Selvoptaget’, og han håber, at hans kendisfaktor kan være med til at gøre en forskel.
– Jeg elsker at kunne gøre noget godt for andre. Så hvis jeg kan bruge mine ’15 minutes of fame’, så vil jeg meget gerne hjælpe. Nu håber jeg bare, at der er en masse, som vil byde på mig, så vi kan være med til at gøre en forskel, siger han.
Du får den fedeste aften
Så hvis du vil spise og feste på ægte realitymanér, så er det bare med at komme til tasterne og byde penge på Nicolai.
– Jeg lover personen/personerne for, at vi får den sjoveste og fedeste aften. Når vi har spist, er jeg frisk på en bytur, eller hvad vi nu kan finde på af sjove ting, siger realitystjernen, der understreger, at middagen ikke behøver at være i Århus.
– Jeg er frisk på at rejse hele landet rundt, hvis det er det, der skal til, for at få samlet en masse penge ind. Jeg forventer masser af grin, spas og løjer, og jeg er en meget udadvendt person, så folk kan spørge mig om alt, lover han.
Du kan byde på Nicolai Schwartz her.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz: Ung kæreste gør mig glad