Nicolai Schwartz: Derfor røg mit forhold

Forholdet mellem Nicolai Schwartz og hans otte år yngre kæreste er fortid.

Af Christina Lagoni - 10. april 2014 kl. 10:16
 I december sidste år blev reality-stjernen, kendt fra ‘Selvoptaget’ på DR3 og ‘Paradise Hotel’, 27-årige Nicolai Schwartz kærester med den 19-årige gymnasieelev Nicklas Bøhm. Men nu er forholdet slut efter blot fire måneder, afslører Nicolai Schwartz til Realityportalen.dk.
– Det gik desværre ikke, men det var en fælles beslutning. Vi er venner i dag, og jeg ønsker Nicklas det bedste i livet, for han er en dejlig dreng, siger Nicolai Schwartz til Realityportalen.dk.
Parret mødte hinanden under Copenhagen Pride Parade sidste sommer, men blev først officielt kærester på Nicklas’ fødselsdag 20. december 2013.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz: Ung kæreste gør mig glad
Private årsager
Selvom der ikke er dårlig luft mellem Nicolai og ekskæresten, ønsker han ikke at give de præcise årsager til bruddet.
Nicolai skal finde en ny at putte med (Foto: Privat)

Nicolai skal finde en ny at putte med (Foto: Privat)


– Jeg vil ikke komme så meget ind på, hvad der skete. Det er privat, men vi har haft nogle problemer, som jeg ikke vil ind på her, siger Nicolai.
Han understreger dog, at bruddet ikke havde noget at gøre med aldersforskellen på otte år mellem de to, og at de stadig kan tale sammen.
– Heldigvis er jeg og Nicklas gode venner idag. Vi har set hinanden efter, at vi er gået fra hinanden, og det er sgu rart, at vi stadig kan grine og snakke sammen, siger han.
Tilbage i februar fortalte Nicolai Schwartz, at Nicklas er moden af sin alder. Så alderen har aldrig været en hindring i forholdet.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz sælger sig selv
Massere af tilbud
Nicolai Schwartz har igen ændret sin Facebook-status til ‘single’, og tilbuddene vælter nu ind fra alle mulige, der gerne vil date realitystjernen.
– Efter jeg er blevet single er min Facebook gået amok med henvendelser fra forskellige folk. Men jeg er ikke klar til at date en ny lige nu. Så nu skal jeg bare finde mig selv og komme op på hesten igen, siger han til Realityportalen.dk.
Og selvom han ikke er klar til at date endnu, så er Nicolai klar på at nyde den kommende tid som singlefyr.
– Heldigvis er det en god årstid, vi går i møde. Nu skal jeg ud og nyde singlelivet og prøve at komme mig over Nicklas. Jeg har stadig følelser for ham, andet ville være underligt. Man mister jo ikke følelser for en person over en nat, slutter Nicolai Schwartz af.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz: Jeg vil gerne videre i mit liv
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.