Nicolai fandt kærligheden på instagram

Den lækre paradiso når ikke endnu en sæson i ‘Singleliv’ – han er nemlig blevet forelsket.

Af Maiken Støvring - 3. april 2013 kl. 16:02

Atter smiler lykken til søde Nicolai Swchartz. Han er nemlig blevet forelsket, til op over begge ører. Fyren hedder Michael, er 25 år, og fra nordjydernes hovedstad, Aalborg. Og så fandt han Nicolai på instagram(red. medie, hvor man uploader billeder af sin dagligdag).
– Jeg mødte min kæreste på instagram. Han likede(red. tilkendegav at han kunne lide et billede), og jeg likede 10 af hans tilbage. Så prikkede han til mig på facebook og jeg prikkede tilbage.
Og Nicolai er slet ikke i tvivl om, hvorfor han har kastet sin kærlighed efter nordjyden.
– Mikael gør et eller andet ved mig. Fra da jeg så ham fra første sekund, følte jeg bare at jeg havde kendt manden hele mit liv. Han får mig til at smile og slappe af, og det er rart når man tit er på som jeg er. Han er lige den type jeg har været på udkig efter. Maskulin, veltrænet, sporty, klog og går meget op i sit udseende uden det bliver for gay. Jeg er forelsket, og det er dejligt.
LÆS OGSÅ: Nicolai vil finde kærligheden
Afstanden er ingen problem
Storcharmøren bor til daglig i København, men heller ikke afstanden er et problem for de to. Tværtimod.
– Godt nok bor vi langt fra hinanden, men jeg arbejder i lufthavnen og får billige flybilletter, så kan hurtigt være oppe hos ham. Og fordi vi ikk ser hinanden hver dag, gør det bare at jeg glæder mig endnu mere til at se ham, gang for gang, fortæller den forelskede fyr.
Men pendlingen er kun for en periode. Nicolai flytter nemlig snart til Aalborg for en tid, da han arbejder med TV2’s kommende julekalender. Og her skal parforholdet stå sin prøve. Men hvis det ikke er nok, afviser han ikke at sælge sin lejlighed i København, for at flytte op til Michael fast.
 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.