Nicolai er tosset med sin Beckham-tattoo

Sidst vi så Nicolai, var han taget hele vejen til Horsens for at få lavet sin Beckham-inspirerede “badboy”-tatovering. En ordentlig omgang blæk han langt fra fortryder.

Af Maiken Støvring - 24. april 2013 kl. 13:30

Realitycharmøren er helt tosset med både tatoveringer og fodboldstjernen David Beckham. Det var også årsagen til, at han i sidste afsnit af ‘Singleliv’ fik  en tatovering inspireret af netop ham.
– Jeg er jo mega vild med David Beckham og hans tatoveringer, så det er ham, jeg har fået inspiration fra.  Jeg tror på Gud og at der er mere mellem himmel og jord, så derfor har jeg fået lavet en skytsengel og en fredsdue på min arm med skriften “In Gods Hands”, fortæller Nicolai til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Geggo: Se min kærligheds-tatovering
Glæder sig til at blive en “Beckham badboy”
Det er ikke kun Nicolai selv, der er helt vildt med tatoveringen. Han har fået masser af positiv respons på de sociale medier og i byen. Men særligt en er særlig positivt stemt. Nemlig hans nye kæreste.
– Mikael er helt vild med den. Han skal også selv have tatoveret armen. Jeg er jo helt vild med maskuline, tatoverede fyre, og Mikael har tænkt på at blive tatoveret i lang tid, forklarer Nicolai.
Nicolai er så vild med sin tatovering, at han ikke stopper her.
–  Jeg er langt fra færdig. Jeg skal have lavet hele min arm og lidt på den anden og ned af siden på maven. Jeg skal også have tegnet min mormor og mor på min arm, da de er de to kvinder, som betyder mest for mig. Jeg glæder mig til at blive en rigtig “Beckham badboy”, slutter den charmerende fyr af.
Se med i aften klokken 20.00, når Kanal 4 blænder op for endnu et afsnit af ‘Singleliv’.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.