Nicolai er gået fra kæresten

‘Singleliv’-fyren fandt kærligheden i Aalborg, men desværre holdt forholdet ikke.

Af Mikkeline Andersen - 14. juni 2013 kl. 11:01

Kærligheden var ikke til at tage fejl af, efter Nicolai og Mikael havde mødt hinanden gennem Instagram.
– Mikael gør et eller andet ved mig. Fra da jeg så ham fra første sekund, følte jeg bare, at jeg havde kendt manden hele mit liv. Han får mig til at smile og slappe af, og det er rart, når man tit er på, som jeg er. Han er lige den type, jeg har været på udkig efter. Maskulin, veltrænet, sporty, klog og går meget op i sit udseende, uden det bliver for gay. Jeg er forelsket, og det er dejligt, fortalte Nicolai dengang.
LÆS OGSÅ: Biseksuelle Sannie fra ‘Singleliv’ er blevet gift
Kærligheden holdt ikke
Selv om Nicolai var glad for fyren, der er bosat i Aalborg, så holdt deres forhold ikke.
– Jeg har ikke så meget at sige. Det gik desværre bare ikke, lyder det fra en ærgerlig Nicolai, der fortsætter:
– Jeg sagde stop. Årsagen vil jeg ikke komme ud med, for det er privat.
Den charmerende single-fyr er dermed igen ledig på markedet.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Nicolai medvirker i nyt reality-program
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.