Nicolai ærgrer sig: Baby-planerne udskudt

En lille svipser og et svigtende hussalg har sat en lille pause for den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltagers drøm om at stifte en familie.

Af Lykke Buhl - 20. oktober 2020 kl. 12:39

Sidste år fortalte 34-årige Nicolai Schwartz, at han ønskede at stifte sin egen regnbuefamilie og var gået i dialog med en veninde om, hvordan de snarest kunne gøre det. Dengang kom den tidligere paradiso Nicolai til at nævne sin veninde ved navn, og det har sat processen med at få et barn sammen lidt tilbage.

– Det er blevet lidt udskudt. Der var mange ting, men det var også fordi, hun helst ikke ville have haft sit navn frem, det blev hun lidt ked af, forklarer Nicolai.

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: ‘Vild med dans’-par forsøger igen

Dog er det bestemt stadig planen at gå i gang med at stifte en regnbuefamilie med veninden.

– Jeg håber, at det snart sker. Men det skal lige vendes og drejes lidt, og vi skal få huset på plads og falde til, og jeg skal have solgt min lejlighed, og så må vi kigge på det der, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel deler glædelig nyhed

Planen er nemlig, at Nicolai skal flytte sammen med kæresten Silas Holst, 37, og hans regnbuefamilie, bestående af Silas’ eksmand Johannes Nymark, veninden Louise Mahnkopf og deres børn, 6-årige Maggie My og 2-årige Bob Jones.

Silas - Mig, min mand og min kone, Vild med dans

Regnbueforældrene Silas Holst, Louise Mahnkopf og Johannes Nymark (Foto: Peter Hauerbach).

LÆS OGSÅ: Tina Lund afvist af TV3: For kedelig

Men familien har stadig deres gamle fire etagers hus i Brønshøj, som de gerne vil af med først.

– Huset er stadig til salg, og vi håber på snart at få det solgt, så vi kan finde et nyt hus, hvor vi alle sammen kan bo, forklarer Nicolai og fortsætter:

– Men planen er lige pt, at jeg skal blive boende i min lejlighed og så se. Det haster ikke, vi har det godt, Silas og jeg, når vi bor hver for sig, og når vi ikke har børnene, er vi hjemme hos mig og omvendt, når vi har børnene, er vi i huset, forklarer Nicolai, der håber, det nye hus også vil have plads til hans egen kommende regnbuefamilie.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

LÆS OGSÅ: Umut raser over Caroline Fleming: Knep dig selv!

Læs mere om