Nicklas Bendtners nye karriere: Scorer millioner - Her & Nu

Nicklas Bendtners nye karriere: Scorer millioner

Det er ikke småpenge, fodboldspilleren får for sin nye tv-serie.

Af Nikolaj Vraa - 8. februar 2020 kl. 13:59
Efter succesen med erindringsbogen ”Begge sider” lader Nicklas Bendtner nu danskerne komme endnu tættere på hans turbulente liv. Den 32-årige fodboldspiller og hans kæreste, Philine Roepstorff, 27, har sagt ja til en reportageserie på Dplay og optagelserne er i fuld gang.

Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff kan snart ses i deres egen serie på Dplay (Foto: Lars Klitgaard)


Ifølge HER&NU’s oplysninger får parret en million kroner for den første sæson, der snart får premiere. Der skulle også allerede nu være planer om at lave en sæson til efteråret. Og der er smæk for skillingerne, når det farverige par ruller sig ud for åben skærm.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden
Udover at følge deres luksusliv på første klasse kommer man også helt tæt på dem og hører deres overvejelser om at få børn og følger deres jagt på en ny, fælles bolig. Som HER&NU tidligere har afsløret, så er Nicklas flyttet ind i Philines treværelses lejlighed på Østerbro, selv om han har en penthouse lejlighed ved Langebro.
– Vi overvejede længe, om vores forhold var stærkt nok til at klare al den opmærksomhed, der selvfølgelig følger med, når man siger ja til at lade et kamerahold komme helt tæt på. Vi var godt klar over, at det ikke ville blive en glansbillede fortælling med os som hovedpersoner. Men det har vi heller aldrig været interesseret i, siger Nicklas Bendtner.

Niclas Bendtner fik ikke forlænget sin kontrakt med FCK og er i øjeblikket klubløs. Så han har masser af tid til at lave tv (Foto: Getty Images)


LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Jeg må ikke se min søn
Philine Roepstorff indrømmer, at de kan skændes, så det brager, men at de grundlæggende har en dyb kærlighed til hinanden.
– Vi vil først og fremmest gerne vise danskerne, at vi er to ægte mennesker, der lever et liv, som er meget mere jordnært, end man skulle tro, hvis man ser på de sociale medier eller læser netaviserne. Jeg er altid blevet opdraget med, at ”den, der lever stille, lever godt”, men det er bare ikke en reel mulighed, når man er det par, vi er. Derfor kom vi frem til, at vi lige så godt kunne tage bladet fra munden og fortælle vores egen historie, siger Philine Roepstorff.
Bendtner afviser at kommentere honorarets størrelse, og Discovery Networks er ikke vendt tilbage på HER&NU’s henvendelser.
LÆS OGSÅ: Realitybabe er gravid: Skal være alenemor
LÆS OGSÅ: Christiane har fundet ny fyr

Læs mere om