Nicklaes får vrede beskeder efter break-up: Det pisser mig af - Her & Nu

Nicklaes får vrede beskeder efter break-up: Det pisser mig af

‘Ex on the Beach’-parrets fans har svært ved at vænne sig til tanken om, at Nicklaes og Amanda ikke længere er kærester. Ifølge Nicklaes er der ingen, der ved, hvad der foregik bag lukkede døre.

Af Lærke Stræde - 7. juni 2020 kl. 20:57

Sidste uge offentliggjorde Nicklaes Olsen, at han havde slået op med hans ‘Ex on the Beach’-kærlighed Amanda Mogensen. Det faldt hverken i god jord hos Amanda, som havde foretrukket at vente med udmeldingen, eller hos de mange trofaste tilhængere af det populære realitypar.

Siden har Nicklaes modtaget en del hadefulde beskeder, hvor mennesker, han ikke kender, fortæller ham, at han har behandlet Amanda dårligt. Den 27-årige mekaniker kan godt forstå, at der er mange, der er skuffede over hans beslutning, men han holder fast ved, at han har behandlet Amanda respektfuldt.

LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge de sociale medier: Sådan gør jeg

– Set udefra kan jeg på nogle punkter godt forstå, at folk synes, jeg er tarvelig, fordi jeg har gjort det forbi med Amanda, men så igen ved alle andre jo hellere ikke, hvad der er sket derhjemme, og hvordan stemningen har været, fortæller ‘Ex on the Beach’-stjernen til Realityportalen.

– Det pisser mig af, at folk bare tror, jeg har smidt Amanda på gaden uden så meget som en varsel om det. Jeg får beskeder omkring, at jeg ikke har kæmpet for det. Folk de snakker, før de tænker og gætter sig frem til konklusioner, lyder det fra Nicklaes, som nu bor i Hedehusene alene, efter at Amanda er flyttet ud.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-vinder afslører sød nyhed

Ingen ved, hvad der sker bag lukkede døre

‘Ex on the Beach’-turtelduerne var så populære hos seerne, at de vandt Realityportalens ‘Årets påskepar 2020‘ og ‘Årets tv-øjeblik 2020‘. De mange nysgerrige øjne har fulgt med på sidelinjen og troet, at alt var rosenrødt mellem de to.

– Mig og Amandas forhold var fyldt med kærlighed, men der var også mistillid og diskussioner i dagligdagen. Og vi ændrede os begge to til dårligere versioner af os selv, fortæller Nicklaes til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Bendtner åbner op: Derfor flyttede vi ikke til Kina som planlagt

Heldigvis er det ikke udelukkende negative kommentarer, som realitystjernen må lægge øre til. En del af dem er også opbakkende.

– Selvom der er en del kritik, er der heldigvis også masser af positive kommentarer fra følgere, lyder det fra Nicklaes, som nu vil koncentrere sig om at finde ud af, hvad fremtiden skal bringe og finde sin sti igen.

LÆS OGSÅ: UH! Vender Türker tilbage til skærmen?

LÆS OGSÅ: UH! Mascha Vangs eks er blevet far