Nicki fra 'De unge mødre' vil giftes

Nicki Feldt fra ‘De unge mødre’ er så forelsket i sin kæreste, at han går og drømmer om at blive gift med hende.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. november 2012 kl. 14:41

Det går rigtig godt for Nicki, som sidste år deltog i ‘De unge mødre’, men dengang var han kærester med Line, som han har sønnen Lucas sammen med. Men efter de to gik fra hinanden, fandt han sammen med sin nuværende kæreste, Malene, som han har kendt siden teenagetiden.
-Vi mødte hinanden i Grenaa, da hun var 11 år og jeg var 13 år år. Vi har været kærester af flere omgange. Vi har hele tiden haft noget kørende, men så er det gået i sig selv igen, forklarer Nicki til Realityportalen.dk.

Nicki drømmer om at blive gift med sin kæreste Malene. (Foto: Privat)


Der har dog været en helt særlig grund til, at parret ikke bare blev kærester.
-Malene har haft svært ved at finde ud, om hun ville have mig eller ej. Men nu er jeg 23 år, og hun er 20 år, og nu er vi endelig blevet kærester. Vi har også talt om, at vi måske skal flytte sammen på et tidspunkt, siger en glad Nicki.
LÆS OGSÅ: Nicki: Lucas bor hos mig
Vil gerne giftes
Nicki er fuldstændig overbevist om, at han har fundet kvinden i sit liv, og derfor er ægteskab ikke en uvirkelig tanke.
-Det bedste ved hende er hendes flotte lange hår og hendes smukke smil samt hendes dejlige personlighed. Hun er bare den rigtige for mig, hun har hele pakken, konstaterer Nicki og fortsætter:
-Jeg vil gerne giftes med hende, da jeg ved, at hun vil blive den smukkeste brud og vi vil få det mest vidunderlige bryllup. Og så vil hun jo blive min for altid, sukker Nicki.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.