Nicki Feldt vender tilbage til skærmen - Her & Nu

Nicki Feldt vender tilbage til skærmen

Nu kan du snart opleve den unge far tilbage i dit tv.

Af Jonas Sand - 18. september 2017 kl. 19:38

Nicki Feldt fortalte for nylig til Realityportalen.dk, at der var ved at komme godt gang i musikkarrieren, og nu tager den tidligere ‘De unge mødre’-deltageren endnu et stort skridt på vejen mod at slå igennem med musikken.
Inden længe kan han nemlig opleves på DK4, når kanalen sender talentprogrammet ‘DanskPOP Talent 2017’. Det fortæller Nicki til Realityportalen.dk og afslører, at optagelserne til det første program foregik i weekenden.
‘DanskPOP Talent 2017’ er bygget op af seks indledende programmer, hvor seerne via SMS kan stemme deltagerne videre til en semifinale og efterfølgende et stort finale-liveshow. Og her håber Nicki, at han kan blive en del af det.
LÆS OGSÅ: Husker du Nicki og Lucas fra ‘De unge mødre’? Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Nicki og Line gå fra hinanden i ‘De unge mødre’:


HØR DEN HER: ‘De unge mødre-Nicki klar med ny sang
– Det er super fedt og en fantastisk oplevelse. Og så vil jeg rigtig gerne i finalen, som bliver holdt i Horsens. Det er jo den by, jeg er født og opvokset i, så jeg krydser fingre, fortæller Nicki, der selv har skrevet sit bidrag til konkurrencen.
– Jeg optrådte med en sang med et godt budskab, jeg selv har skrevet. Og så er der også rigtig mange andre kunstnere med, så folk skal glæde sig til at se det, slår han fast.
Nicki fortæller, at ‘DanskPOP Talent 2017’ formentlig har premiere den 30. september.
LÆS OGSÅ: Ærlig ung mor åbner op efter indlæggelse: De tror, jeg lider af skizofreni
LÆS OGSÅ: Efter drama og utroskab: ‘De unge mødre’-par sammen igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.