Nicki Feldt fra 'De unge mødre' er blevet manager

Den unge far er sprunget ud som manager for nye kunstnere, men har opdaget, at der kan være en bagside af medaljen.

Af Dan Bjerggård - 15. august 2013 kl. 15:26

Nicki Feldt, som blev kendt i ‘De unge mødre’, er sprunget ud som manager for unge, håbefulde sangere. Selv har han indspillet flere af sine egne sange og udgivet dem på Youtube.

Nicki ved derfor, hvor svært det kan være for nye sangere at udvikle sig samt at slå igennem i musikbranchen.

– Jeg ved selv, hvor svært det er at slå igennem. Bare det at skrive en sang kan være vanskeligt. Derfor er jeg startet som freelance manager, hvor jeg hjælper med at skrive sange for folk samt give dem gode råd om branchen, udtaler Nicki til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nicki slår igennem som sanger

Bagsiden af succesen

I øjeblikket samarbejder Nicki Feldt med sangeren Christian Jensen, hvis første single og musikvideo ”Waiting for you” har rundet 188.00 visninger på Youtube. Men succesen på den første single har også bragt nogle ubehagelige oplevelser med sig:

– Christian er flere gange blevet overfaldet på gaden på grund af hans succes. Flere fans har kontaktet ham på Facebook, fordi de er blevet mobbet eller direkte overfaldet alene grundet. deres fan-status. Så det kan virkelig være svært til tider, fortæller Nicki, som ved siden af karrieren har sønnen Lucas.

LÆS OGSÅ: Peter Birch udsat for svindel

Indspiller første CD

Den unge far har dog ikke droppet drømmen om sin egen sangkarriere, og han er netop ved at indspille sin første CD.

-Jeg er ved at lave en plade sammen med min ven Oneal i Århus. Så jeg håber på, at jeg kan leve af musikken og samtidig arbejde som manager for andre musikere, siger han.

Det bedste råd som den nye manager kan give håbefulde musikere er:
-Man skal virkelig vide, at det er det, man vil. Man skal være indstillet på, at folk pludselig har en holdning til en, som desværre også kan være negativ. Og så skal man virkelig kæmpe for sin drøm, og aldrig give op, afslutter han.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg ved ikke, hvad jeg skal være
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.