Nicki efter ‘Luksusfælden’: Der er kommet mere ro på

Den 27-årige alenefar til to fra Brøndby måtte bide i det sure æble for at komme gæld til livs, men han holder ud.

Af Kenth G. Madsen - 20. oktober 2020 kl. 20:55

Det er vanvittigt flot klaret, sagde eksperterne til Nicki Jensen, der formåede at få strammet op i en situation, hvor der lå rudekuverter og samlede støv i hans skuffer til en samlet gæld på 552.000 kroner.

– Det går godt. Jeg får betalt, det jeg skal, og ryger fortsat ikke, siger den 27-årige pædagogmedhjælper til Realityportalen efter aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’, der blev optaget i starten af året.

LÆS OGSÅ: Realitybabe om transkønnet kæreste: Han er mere mand end nogen anden

Vi så her den inkarnerede Brøndby-tilhænger tårevæddet bekende overfor sin chokerede mor, at han hver måned lånte penge af hende til forbrug – og ikke husleje – som han havde bildt hende ind: 9.300 kroner af rådighedsbeløbet gik til diverse fornøjelser om måneden, og han fortærede i samme åndedrag slik, junkfood, dåsesodavand samt røg cigaretter til et beløb på 4.500 kroner.

(Foto: NENT Group)

Så var der heller ikke meget mere tilbage af lønnen at rutte med. Til gengæld var han samarbejdsvillig i forhold til eksperternes anvisninger.

LÆS OGSÅ: Amalie i kæmpe krise: Jeg er pisse bange

– Jeg drikker dog stadig Faxe Kondi og spiser kanelgifler i et kontrolleret omfang, afslører Nicki, der er alenefar til to børn, en datter på seks og en søn på tre år, som han har med to forskellige mødre.

– Min datter er efter mig hele tiden. “Ikke noget med at ryge, far”, siger hun, og det retter jeg mig efter. Og i forhold til mad måtte jeg skære en del ned, men heldigvis kan jeg spise hos min mor en gang imellem, forklarer han videre til Realityportalen.

Med den store gæld in mente er det fortsat nødvendigt for Nicki at påtage sig mere arbejde til forøgelse af indtægterne.

LÆS OGSÅ: Tina Lund melder ud om at flytte hjem til Danmark

– Faktisk har jeg tre jobs som pædagogmedhjælper, handicaphjælper og så har jeg tilkaldevagt på et plejehjem, siger han, der måtte skille sig af med en kostbar fantrøje i forsøget på at finde kapital til afvikling af gælden.

– Det har været hårdt nogle gange, men jeg er ved godt mod. Jeg slapper mere af i mig selv og der er kommet mere ro på, siger han.

LÆS OGSÅ:‘Forsidefruer’-babe skældt ud for at tabe sig