Nichlas afviser 5-kant

‘Paradise Hotel’ er blevet vildere og vildere, men det afskrækker ikke Nichlas, for det gælder om at have det sjovt.

Af Mikkeline Andersen - 10. april 2013 kl. 8:04

Nichlas er en garvet ‘Paradise Hotel’-deltager, men alligevel  må han erkende, at paradisoerne i denne sæson giver den mere gas, end han er vant til fra ‘Paradise Hotel 7’.
– Jeg fik hurtigt nogle ting at vide på hotellet. Sex er åbenbart noget, som alle gør herinde. 5-kanten i poolen, synes jeg dog, var lige grov nok, det havde jeg ikke gjort. Men det gælder om at have det sjovt, så det skræmte mig ikke, men det var voldsomt, siger Nichlas til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Nicolai fandt kærligheden på Instagram
‘Paradise Hotel 9′ er voldsom
Den niende sæson af ‘Paradise Hotel’ har skrevet sig ind i ‘Paradise’-historiebøgerne, som den sæson, hvor der bliver givet fuld gas i forhold til både sex og fester. Og det er noget, der imponerer den charmerende fyr.
– Når der er fester, bliver al taktik lagt på hylden. Folk slipper hæmningerne, men samtidig er der en afslappet stemning. Måske skyldes det, at der er så mange jyder, vurderer han og tilføjer:
– Jeg skulle lige vænne mig til at drikke mig helt ned igen, så på det punkt følte jeg mig lidt rusten. Den her sæson er vildere, meget vildere – hold da kæft!
LÆS OGSÅ: Nathja har fundet kærligheden
Deltagerne ved, hvad det handler om
Selv om der bliver festet og hygget igennem, så er Nichlas overbevist om, at deltagerne ved, hvad de har meldt sig til.
– Deltagerne ved, hvad de går ind til, og de ved, at der er folk hjemme, som skal se det. De ved, hvad de er gået ind til, og så er der heller ingen kamp om at blive den mest populære på hotellet.
Da Nichlas i sin tid meldte sig til ‘Paradise Hotel 7’ var det langt fra alle, som havde set programmet, men det er altså anderledes nu.
LÆS OGSÅ: Skuffet Anna: Jeg var dømt ude på forhånd
Syv‘eren er i hjertet
Nichlas er tydeligvis imponeret over den aktuelle sæson,  men minderne fra sæson syv er stadig stærke.
– Sæson syv vil altid være i mit hjerte, for det var jo der, at det hele startede. Men jeg kan med alle personerne fra begge sæsoner, for jeg har ligesom tilpasset mig miljøerne.
Det er umuligt for Nichlas at afgøre, hvilken sæson, der passede bedst til ham.
– I sæson syv var jeg mere nervøs og lidt mors dreng-agtig. I den her sæson er jeg blevet ældre, har fået mere hård på brystet og har en anden tilgang til spillet. Jeg synes, at jeg passede godt ind i begge sæsoner i forhold til min udvikling.
LÆS OGSÅ: Nathja: Logen betyder altFølg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.