Ni hemmelige børn, stofmisbrug og pædofili: 'Teen Mom'-stjerne taler ud i ny bog - Her & Nu

Ni hemmelige børn, stofmisbrug og pædofili: 'Teen Mom'-stjerne taler ud i ny bog

Rygterne har været mange om Matt Baier, men nu lægger han selv alle kortene på bordet.

Af Jonas Sand - 24. november 2016 kl. 15:04

Der har været sagt og skrevet meget, siden Matt Baier dukkede op i ‘Teen Mom’, da han indledte et forhold til den unge mor Amber Portwood. Kritikken gik først på aldersforskellen på 19 år, men kritikkerne fik hurtigt meget mere at gå efter.
Hurtigt begyndte historier og rygter at florere i diverse medier om Matts fortid, der ifølge rygterne indeholdt både misbrug af alkohol, stoffer og kvinder. Desuden er han også blevet beskyldt for at være voldelig mod Amber, mens han for nylig blev beskyldt for at være pædofil af ‘Teen Mom’-kollegaerne Farrah Abraham og Simon Saran. De trak det dog tilbage og sagde, at det var for sjov, men det stoppede ikke et stort slagsmål fra at bryde ud.
Det var dog langt fra alt, der begyndte at dukke op om Matts fortid. På skærmen afslørede Amber Portwoods ekskæreste, Gary Shirley, at Matt havde flere hemmelige børn, som han ikke havde fortalt Amber eller andre om. Så rullede skandalen, og den er langt fra slut endnu.
Medierne begyndte at grave i sagen, og det viste sig, at drejede som om en lang række børn. Faktisk viste det sig, at Matt har ni børn med syv forskellige kvinder, som han ikke længere har kontakt med, og i øjeblikket har fem af kvinderne trukket ham i retten på grund af manglende børnepenge.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjernens ni hemmelige børn: Nu står ekskonen frem
LÆS OGSÅ: Stort drama: ‘Teen Mom’-stjerne sviner de andre deltagere
Lægger alt på bordet
Intet tyder på, at rygterne og de mange vilde historier om Matt vil stoppe, og derfor har han nu truffet beslutningen om at skrive en bog om sit liv i samarbejde med Matt Richards, der står bag the Real Mr. Housewife.
– Fraværende far. Svindler. Løgner. Manipulator. Hvis du tror på tabloidpressen omkring ‘Teen Mom OG’-stjernen Amber Portwood forlovede, Matt Baier, så er din mening om ham højst sandsynligt dannet ud fra skandaløse rygter og sladder, står der om bogen.
– Glem af, hvad du tror, du ved om den tatoverede realitystjerne med den ru stemme. I ‘You Have No F**king Idea’ bryder Matt stilheden for første gang og fortæller det, som det er ved at dykke ned i sin fortid, nutid og fremtid og afsløre det nøgne sandhed omkring sit liv – én gang for alle.
Bogen, hvor Amber Portwood har skrevet forord, er sat til at udkomme den 2. maj 2017, og på Amazon kan den allerede nu forudbestilles.
LÆS OGSÅ: Stort drama: ‘Teen Mom’-deltagere i slagsmål under optagelser
LÆS OGSÅ: Efter slagsmål: Dramaet fortsætter mellem ‘Teen Mom’-deltagerne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.