Her er alle deltagerne i den nye sæson af 'De unge mødre' - Her & Nu

Her er alle deltagerne i den nye sæson af 'De unge mødre'

I slutningen af august er der premiere på en helt ny omgang af ‘De unge mødre’.

Af Jonas Sand - 10. august 2017 kl. 08:55

Danmarks længst kørende reportageserie vender tilbage den 22. august. Her får tv-seerne igen lov til at følge med, når ‘De unge mødre’ igen slår dørene op og deler ud af deres liv. Og der er masser af gode ting i vente for seerne i sæson 24 af serien.
Flere af deltagerne fra den seneste sæson er med igen i år, men som Realityportalen.dk allerede har fortalt, så har Natali valgt at trække sig efter blot en enkelt sæson i reportageserien. Kanal 4 kan til sæsonen præsentere en ny ung mor, 24-årige Belinda med datteren Catalina. Hende kan du se i galleriet over artiklen, inden du kan lære hende bedre at kende på Realityportalen.dk inden længe.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila fortsætter i ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et kort smugkig på den kommende sæson:


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila filmer til nyt DR-program
Tidligere på ugen kunne Realityportalen.dk også afsløre, at Nadia Shila Petersen vender tilbage til serien. Den unge mor havde ellers valgt at trække sig og flyttede for et år siden til USA, hvor hun siden har været hjemløs sammen med sin mor, Heidi. Det har Kanal 4 dog alligevel fået lov til at følge, og hun er altså også med i den kommende sæson.
I galleriet over artiklen kan du møde alle deltagerne til den kommende sæson og høre lidt om, hvad man blandt andet kan se hos dem i sæsonen.
Du kan se den kommende sæson af reportageserien fra den 22. august klokken 20:00 på Kanal 4 og DPlay.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hannah Melissa gravid igen og forfulgt af uheld
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.