AFSLØRING: Nadia Shila fortsætter i 'De unge mødre' - Her & Nu

AFSLØRING: Nadia Shila fortsætter i 'De unge mødre'

Den hjemløse unge mor er alligevel med i den kommende sæson af reportageserien.

Af Jonas Sand - 7. august 2017 kl. 15:06

Kanal 4 har inden længe premiere på en ny sæson af ‘De unge mødre’, og her kan seerne få et nært indblik i, hvordan 22-årige Nadia Shila Petersen og hendes mor, Heidi Pedersen, 47, klarer sig i USA.
Den gravide og hjemløse unge mor er nemlig alligevel med i den nye sæson af reportageserien, der har foretaget optagelser med hende i USA, hvor hun det seneste år har opholdt sig. Det bekræfter Discovery Networks Danmark over for Realityportalen.dk.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
Også Nadia Shila, som i Danmark kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner, bekræfter, at der er lavet optagelser med hende. Og hun slår fast, at det ikke er noget, hun har fået penge for.
– Det er frivilligt, siger hun til Realityportalen.dk og fortæller, hvorfor hun fortsat bliver ved med at dele ud af sit liv, selv om hun får meget kritik på de sociale medier.
– Det gør jeg, fordi jeg stadig har en masse spændende og søde følgere, siger hun og slår fast, at hun ikke har besluttet sig for, hvor længe hun skal medvirke denne gang.
Du kan se den kommende sæson af reportageserien fra den 22. august klokken 20:00 på Kanal 4 og på DPlay.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er sikker: Min kommende datter bliver ikke fjernet
I klippet herunder kan du høre, hvorfor Nadia Shila frygtede, at sønnen Kyle ville ende i helvede:

LÆS OGSÅ: Ung mor har født sin tredje søn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.