Nedtur for Mette Blomsterberg: Ramt af konkurs

2019 er ikke startet optimalt for Mette Blomsterberg.

Af Nikolaj Vraa - 14. januar 2019 kl. 7:25

I fire år forsøgte Mette Blomsterberg at få økonomien i hendes café og konditori i Lyngby til at fungere. Desværre måtte hun i starten af det nye år opgive og lukkede derfor forretningen. Og nu er selskabet Blomsterbergs Cafe ApS blevet taget under konkursbehandling af Sø- og Handelsretten.
– Blomsterbergs Café ApS er lukket her fra årsskiftet, og jeg er udpeget som kurator. Konkursboet arbejder på at realisere boets aktiver bedst muligt. På nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige noget om, hvor mange penge der er tabt, siger advokat Jan Schøtt-Petersen til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus’ alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til – og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.


LÆS OGSÅ: Ni ting du ikke vidste om ‘Sukkertoppen’
– Cafeen har fyldt meget i vores hverdag og i vores samlede forretning, men desværre er det på trods af mange gæster ikke lykkedes at opnå en tilfredsstillende indtjening i cafeen. Det har ganske enkelt været umuligt at opnå en god og sund økonomi i denne del af vores virksomhed, sagde Mette Blomsterberg i forbindelse med lukningen.
I forbindelse med det seneste regnskab blev det bemærket, at man regnede med underskud i 2018, og at den fortsatte drift var betinget af selskabets bank ville “opretholde kredit- og låneramme”.
Mette Blomsterberg har ingen kommentarer, siger hendes pr-manager Mette Ljunggren. Hun har dog tidligere understreget, at lukningen af caféen ikke kommer til at påvirke hendes andre virksomheder og aktiviteter.
– 2019 er allerede fyldt godt op, og jeg kommer primært til at fokusere på nye spændende samarbejder: TV, udgivelse af to nye bøger, foredrag, videreudvikling af min bageserie og webshop samt mange andre spændende projekter, som jeg ikke på nuværende tidspunkt kan løfte sløret for, skrev hun på sin hjemmeside blomsterbergs.dk
LÆS OGSÅ: Gustav efter endt forhold: Jeg har aldrig været så lykkelig