Nedtælling til finalen: Sandy vurderer finalisterne

Sidste års vinder ved, hvad hun kræver af en værdig ‘Paradise’-vinder.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 7. maj 2015 kl. 17:55

Inden længe bliver det sidste afsnit af dette års ‘Paradise Hotel’ skudt i gang, når vinderen skal kåres mellem Anders & Monique og Kasper H & Isabella. Ved enhver finale bliver der talt om værdighed, og sidste års vinder, Sandy Esko, ved godt, hvad hun ser som en værdig vinder.
– Jeg synes, at vinderne skal have bidraget med noget taktisk og have haft overblik over hotellet. Det skal være en person, der har snydt, løjet, bedraget og kæmpet med arme og ben for at vinde, men samtidig ikke har skabt unødvendig splid og brugt beskidte tricks som følelser og venskab. Vigtigst af alt, skal det være en, der kan se sig selv i øjnene, når han/hun lander i Danmark. Det handler om at sparke alle de andre ud og stadigvæk få deres stemmer til finalen. Kan man det, er man værdig, sådan er gamet, siger Sandy Esko til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sandy Esko: Den bedste parceremoni nogensinde
Anders og Monique med en guldske i røven
Anders og Monique er som par sammensat af en fra hver gruppe, og det kan være en fordel. Men de har også den ting tilfælles, at de begge har været smidt ud af hotellet, og det ser Sandy Esko som et stort minus, når det gælder ‘Paradise’-værdighedsbegrebet, fortæller hun.
– Faktum er, at man jo egentlig er ude, men har fået stukket en stor, fed guldske op i røven af TV3, fordi man har fået lov til at komme ind igen, siger hun og uddyber:
– Jeg synes, Anders har været ude lidt for længe, og så er han kommet ind rigtig tæt på finalen, hvilket jo er super heldigt for ham. Samtidig synes jeg, at han har en fantastisk personlighed og, modsat Monique, har spillet meget pænere. Monique har været benhård. Hun har godt nok taget nogle chancer, men jeg er splittet, fordi jeg synes, hun nogle gange har været for hård, mens hun som morder gjorde det fantastisk.
Kasper H og Isabella har begge været inde på hotellet i lang tid, og de er også sidste års vinders favorit.
– Som par synes jeg, at de er meget værdige. Isabella har været super snu med sine backups i både Theis og Sammi. Kasper H har været god til at lade andre tage skraldet og gøre det beskidte arbejde. Det, synes jeg, er en fed spillestil, for det handler om at komme langt. Samtidig har han ikke været grov og skabt unødvendige løgne, og derfor har han holdt sig rigtig vellidt.
LÆS OGSÅ: Sandy Esko undrer sig: Hvorfor er drengene pakket ind i tøj?
Bliver kuglen smidt?
År efter år står to glade finalevindere med glaskuglen i hånden, men flere gange er den ene taget skuffet hjem, fordi troskabstesten blev ødelagt. Det store spørgsmål er nemlig, bliver kuglen smidt?
– Jeg har brokket mig over sladderen i realitymiljøet, fordi jeg gerne vil overraskes, så jeg har holdt mig for ørerne, når der er blevet drøftet finalesnak. Jeg har hørt, at pengene bliver delt, men jeg aner det virkelig ikke, fortæller Sandy Esko.
Om snakken er rigtig eller ej, ved Sandy Esko ikke, understreger hun.
– Men med de par, der står tilbage, så tror jeg, at Kasper og Isabella vil dele pengene, hvis de vinder. Mens, jeg tror, Monique vil smide kuglen, hvis hende og Anders vinder. But I really have no idea.
LÆS OGSÅ: Sandy afslører: I chok over Moniques exit
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.