Nedbrudt mentalt: Philine overvejer at søge professionel hjælp

Philine tænker på at søge hjælp efter bruddet med Nicklas Bendtner.

Af Rikke Lynge - 22. december 2021 kl. 9:58

Philine Roepstorff har delt sit liv på godt og ondt med offentligheden i tv-programmet ‘Bendtner & Philine’, og selvom Philine er et sted i sit liv i dag, hvor hun er lykkelig, så er hun ifølge eget udsagn mentalt nedbrudt grundet sit tidligere forhold med Nicklas Bendtner, da det var et forhold, der blandt andet indeholdt utroskab, og det nedbrud har hun brug for at bearbejde med hjælp.

LÆS OGSÅ: Jaffer giver råd til ny ‘Bachelor’

– Jeg skal step-up mit game og vise mig som den voksne og modne pige, jeg burde være, men som jeg ikke er. Det vil jeg gerne arbejde på og lave lidt om. Man skal ikke undervurdere, hvordan ting kan sætte sig, fortæller Philine i det seneste afsnit på discovery+.

LÆS OGSÅ: Hjemme hos 104-årige Lise Nørgaard: Besøg på plejehjemmet

Philine er klar på at få noget hjælp, da hun ikke selv mener, at hun er helt rask mentalt.

– Det er meget sundt – uanset hvor glad eller ked af det, jeg er i hverdagen – bare at få lidt hjælp til det, fortæller Philine i programmet.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde indrømmer: Det kræver mod fra mig at gå på legepladsen

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.