Natterend i ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Nu forklarer Kamilla

Flere seere har haft teorier. Nogle mener Nicolai lyver. Andre at én af pigerne har spredt falske rygter. Nu fortæller Kamilla sin version.

Af Lotte Knudsen - 13. april 2022 kl. 13:04

Sabrina Nybo en af de sidste tre piger, der datede Nicolai Groes fra Lolland, men inden han selv skulle vælge en af pigerne fra, kom hun ham i forkøbet og forlod tv-programmet.

Hun havde nemlig hørt et rygte. Et rygte som lød på, at den 30-årige singlefyr havde forsøgt at komme på nattebesøg hos Kamilla Bech – dog uden held.

LÆS OGSÅ: Skiftede mening: Derfor hedder vores datter Lelou

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor HER&NU snakker med Thomas Blachman efter finalen i ‘X Factor’… 

Ifølge Kamilla Bech var rygtet, en fjer der blev til fem høns.

– Jeg tror overhovedet ikke, at der var hold i det rygte. Der var blevet banket på Line og Nanas vindue, og de to piger spurgte derfor Jimmi efterfølgende, om det var ham. Det sagde han nej til og foreslog i stedet, at det kunne være Nicolai, fortæller Kamilla og fortsætter:

– Den samtale havde Christie overhørt, og derfor konfronterede hun mig foran Sabrina. Hun sagde ‘Der er vist nogle, der har været inde og besøge dig i nat’, forklarer Kamila.

LÆS OGSÅ: Løj om hjernetumor: Ville ikke skabe drama 

Kamilla undrede sig af flere årsager over den anklage. Alle pigerne boede i et område på hotellet, som de fire drenge ikke havde adgang til, og generelt var produktionen meget observante på, at deltagerne ikke havde kontakt uden for optagelserne.

– Der blev holdt rigtigt meget øje med os. Vi måtte ikke finde hinanden og skrive til hinanden. Der var meget strenge regler, fortæller hun.

Derudover afslører den 30-årige skønhed, at der var stor fest på hotellet samme aften.

– Der var bryllupsfest på det hotel, som vi boede på. så det kan jo have været hvem som helst, der bankede på det vindue, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen efter afvænning: Afslører ny kæreste

Selvom det på mange måder, var trist at Sabrina forlod programmet før tid, fandt Kamilla det positive i situationen.

– Det var ambivalent, at jeg ikke var blevet valgt til på normalvis, men jeg havde på fornemmelsen, at det ville blive mig uanset hvad. Så jeg var godt tilfreds med at have Nicolai for mig selv, fortæller Kamilla.