Nattens reality-julefrokost var vildere end vild - Her & Nu

Nattens reality-julefrokost var vildere end vild

Et blowjob på toilettet, en patte-glad fyr og et par revnede bukser, det er bare et udsnit af de eskapader, som nattens reality-julefrokost bød på.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. december 2012 kl. 14:45

Den Glade Viking’ i Odense afholdte i aftes reality-julefrokost for en masse af de danske reality-stjerner, og det gik ikke stille for sig.
Initiativet til festen kommer fra Michael Lange, ‘Paradise Hotel’ og Fissan, ‘Kongerne af Rømø,’ som begge har fået ros for aftenens fest. De gæve gutter havde sørget for lækker jule-buffet, fri bar og hotelværelser til alle deltagere. Og der blev ikke sparet på armbevægelserne, for alle mand gav den max gas.
-Det var en julefrokost, som startede klokken 19.00, og folk var total stive allerede ved 22-23.00-tiden. Jeg havde en fornemmelse af, at alle hyggede sig og drak lidt flere snaps, end de kunne tåle. Og sikke en abefest. Men nærmere deltaljer omkring nattens forløb ønsker jeg ikke at udtale mig om, siger Michael Lange.

Her ses den flotte sprække, som Dolken fik efter sit “pole-stunt”. (Foto: Privat)


Blowjob på toilettet
Realityportalen.dk havde spioner på stedet, som fortæller, at Dolken endte sin aften på et toilet, hvor han fik et blowjob. Dog blev han opdaget midt i herlighederne, hvor han efterfølgende blev smidt ud. Stakkels ham, han er altid lige ved og næsten.
Da Realityportalen.dk konfronterer Dolken med festlighederne på toilettet bekræfter han hændelsen.
-Jeg har vist ikke sagt for meget, hvis jeg siger, at pigebarnet havde munden fuld. Jeg var ikke klar over, at man ikke måtte gå to på toilettet, så ja, jeg måtte en tur ud i kulden, griner Dolken og beretter, at han var mægtig glad for jule-buffeten, som bestod af masser af fisk, hvilket den festglade jyde er helt tosset med.
Men inden Dolken blev forvist fra ‘Den Glade Viking’, sprak hans bukser. Han skulle lige markere med en “pole-dance”, som endte galt.
LÆS OGSÅ: Kom med til reality-julefrokost
“Må jeg se dine patter”
Derudover var Knaldperlen på pletten. Og det siges, at han fik raget godt og grundigt på  damernes bryster. Hans mest brugte sætning var: “Må jeg se dine patter”.

Michael Lange og Türker fyrede den af i aftes på DVG i Odense. (Foto: Privat)


Også Bo fra ‘Fristet’ havde fokus på damerne, hvilket også var gengældt. Han er tilsyneladende en populær mand blandt det modsatte køn, hvilket han nød godt af.
Türker fra ‘Paradise Hotel’ er også altid god for en fest, og han nåede tidligt klimaks, hvor han forlod diskoteket, eftersigende med en pige under armen.
Set med fire pizzabakker
Festens arrangører, Michael Lange og Fissan, blev set forlade ‘Den Glade Viking’ omkring klokken 04. Her blev de to banditter set med adskillige pizzabakker under armen, om det kun var til dem selv, eller de skulle bringe ud, det er stadig uvist.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.