Nathja raser: Shila er en klam, billig so!

Nathja har fundet sig i mange af Stolles udskejelser, men nu er det slut. Eiffeltårnet kostede hende både forholdet til Stolle og til Shila.

Af Mikkeline Andersen - 12. april 2013 kl. 16:43

I går afslørede Kasper overfor Nathja, at Stolle og Steven havde lavet Eiffeltårnet på Shila. Det kom som noget af et chok for Nathja, der ellers har stået model til en del af Stolles mindre heldige beslutninger.
– Jeg blev så forbavset, da Kasper fortalte mig alt det med Stolle, Shila og Steven. Jeg var virkelig rystet, og jeg fik det virkelig fysisk dårligt. Ikke nok med at manden havde lavet en 5-kant, så havde han også løjet omkring Eiffletårnet, fortæller en frustreret Nathja til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Se klippet: Stolles Eiffeltårn afsløres
Var klar til at tage flyet hjem
Hverken Stolle, Shila eller Steven er på ‘Paradise Hotel’ længere, og derfor var der ingen, som Nathja kunne rase ud på.
– Jeg var rasende. Jeg havde lyst til at tjekke ud og tage et direkte fly til Stolle og Shilas adresser for at gå fuldstændig amok. Jeg var magtesløs, for jeg kunne ikke få de svar, som jeg ville have, fordi alle, der vidste noget om det, var tjekket ud, siger hun.
Selv om Nathja er såret og skuffet over Stolle, så var han lettere at have med at gøre end Shila, fordi Stolle havde gjort det klart overfor Nathja, at de skulle hjem til Danmark og være singler.
– Det, som har gjort mig sur og såret herhjemme er, at han ikke har fortalt mig, at vi var sammen den aften (hvor Eiffeltårnet havde fundet sted, red.) ovenikøbet. Jeg brækker mig ved tanken. Jeg holdt utroligt meget af Stolle, og jeg sætter mig også og kigger på hans t-shirt, men jeg føler, at alt var bygget på en løgn.
LÆS OGSÅ: Shila: Jeg stolede på mine piger
Har intet tilovers for Shila
Nathja har tilgivet Stolle mange gange på hotellet, og i den her situation ville hun kunne gøre det igen, hvis han bare havde været ærlig og fortalt, at han havde været sammen med hende samme aften, som Eiffeltårnet fandt sted. Shila derimod har ingen udsigter til at blive tilgivet.
– Jeg synes, at Shila er en klam, billig so for at sige det på en pæn måde. Jeg er så glad for hendes exit, og det fryder mig, at hun er ude, men omvendt ville jeg også ønske, at hun havde stået foran mig, så min vrede kunne komme ud. Sådan en omgangs-trunte. Fy for satan. Og det er jo ikke det eneste Eiffletårn, som hun kender til, raser Nathja.
Nathja understreger desuden, at hun holdt utrolig meget af Shila, inden afsløringen kom frem, men det er altså slut nu.
– Det gør ondt at se tingene, det indrømmer jeg gerne. Men så er jeg kun glad for, at min flirt hjemmefra, Nichlas, er tjekket ind på hotellet.
LÆS OGSÅ: Nichlas afviser 5-kant
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.