Nathalie om 'Divaer i junglen': Det var meget hårdere end forventet - Her & Nu

Nathalie om 'Divaer i junglen': Det var meget hårdere end forventet

‘Love Island’-baben åbner op om sin deltagelse i ‘Divaer i junglen’, der langtfra var en dans på roser.

Af Emilie Holm Egebro - 19. maj 2019 kl. 10:55

I øjeblikket ruller en ny omgang af TV3-programmet ‘Divaer i junglen’ over skærmen hver mandag aften. Den 24-årige reality-babe Nathalie Loglo, der tidligere har medvirket i ‘Love Island’, er en af divaerne i den aktuelle sæson, og hun er ikke bleg for at indrømme, at de tre uger med optagelser i junglen var en vild omgang.
– Jeg sagde ja til at være med i ‘Divaer i junglen’ for at udfordre mig selv og vise, at jeg er mere end bare en smuk pige. Jeg ønsker at vise, at jeg virkelig giver alt og på den måde vise en anden side af mig selv. Jeg var meget nervøs for, hvilke udfordringer der ville komme på min vej, men hvor jeg tidligere har været gennem en masse følelsesmæssige udfordringer, var jeg denne gang klar på, at det skulle være udfordringer, hvor jeg skulle bruge min krop, og det er jeg rigtig glad for, at jeg prøvede, for jeg ville gerne bruge krop og sind på en anden måde, forklarer Nathalie.
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-Boris og Mariyah afslører: Det skete mellem os på flyveren
– Jeg gav mig selv hundrede procent under programmet, og jeg var ikke en quitter. Det havde jeg heller ikke regnet med, men jeg gav mere, end jeg havde regnet med. Det var også meget hårdere, end hvad jeg havde forventet inden min deltagelse. Men jeg følte, at jeg var med på beatet, og det har været en rigtig god oplevelse at være med. Jeg har lært så meget, og jeg fortryder intet, fortsætter hun.
– Min største frygt var, at jeg skulle møde en edderkop med hår på, en abe eller gorilla eller lignende. Sådan nogle sindssyge dyr, som jeg aldrig tidligere har mødt på min vej. Så forud for programmet tænkte jeg, at hvis jeg mødte sådan nogle dyr, ville jeg nok få et panikanfald eller et nervesammenbrud, tilføjer hun. Hun kan dog ikke afsløre, om hun bliver udsat for strækscenariet i programmet.
LÆS OGSÅ: Philip afslører: Min største konkurrent i junglen er…
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen

Klar til nyt kapitel

Det er med at nyde Nathalie på skærmen de næste mange mandage, for meget tyder på, at vi får lov at vente længe på at se hende i et reality-program igen.
– Nu er jeg klar til et nyt kapitel og en ny udfordring. Næste kapitel for mig er, at jeg gerne vil tage den lidt med ro og prøve nogle andre ting. Jeg har lavet lidt modeljobs, som jeg fortsætter med, noget dans i musikvideoer, og så har jeg også overvejet noget YouTube. Så noget i den stil og ikke så meget reality-tv lige nu. Jeg vil ikke afvise, at der kan komme mere reality-tv med mig i fremtiden, men jeg vil lige finde mig selv efter jungleturen. Det var en hård omgang, forklarer Nathalie, der glæder sig meget til at hendes familie og venner får set hele ‘Divaer i junglen’-sæsonen.
SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste
– Jeg tror, mine venner og familie bliver så stolte over at se mig på skærmen. Det bliver også sjovt for dem at se mig fra en anden side end bare foran sminkebordet. Jeg tror, det bliver så fedt at se mig i andre omgivelser. Jeg kan jo godt at gøre mig klar, men jeg kunne faktisk også godt lide bare at vågne op og bare tage lidt på kinderne. Det gik faktisk rigtig godt, og det var ikke, fordi jeg klagede så meget over det. Du havde ikke tid til det, når du skulle være i en jungle, så det var bare sådan, det var, forklarer hun.
Se hele interviewet med Nathalie øverst i artiklen, hvor hun også afslører, hvordan det går med hendes kærlighedsliv, og om hun bedst kunne lide at medvirke i ‘Love Island’ eller ‘Divaer i junglen’.
Se ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
I klippet herunder kan du se, hvordan man IKKE scorer Mariyah

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyahs største sorg: Jeg kommer mig aldrig over det