Dagens julegodte: Natacha Nikitas største ønske er Remi

Julen hos den unge mor er præget af hygge med familien – men for at det hele skal være fuldendt, skal Remi hjem til sin mor.

Af Maiken Støvring - 23. december 2012 kl. 16:00

Der er lagt op til den helt store komsammen, når Natacha Nikita og familien den 23. december ‘varmer op’ til den helt traditionsbundne juleaften. Lillejuleaften står den nemlig på risengrød, inden familien den 24. december samles til hygge, julemusik og klargøring til den dejlige aften.
Nogle personer kan ikke få nok af julen og de mange traditioner – og den unge mors familie er ingen undtagelse. Juleaften er nemlig symbolet på en måned, hvor en fast julebagedag er en tilbagevendende tradition.
-Sådan er det hvert år, siger den unge mor til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Natascha Nikita: Jeg er rasende
Remi mangler

Den unge mor ville ønske, at hun kunne fejre jul med sin søn. (Foto: SBS)

Den unge mor ville ønske, at hun kunne fejre jul med sin søn. (Foto: SBS)


Den unge mor glæder sig over det sammenhold, der er i familien i juletiden. Ligesom glæden i børnenes øjne er mindeværdig, særligt når de små søskende kommer med gaver, de selv har knoklet for at lave. Men der mangler dog en helt særlig person, hvis hele familien skulle være samlet.
– Mit største julegaveønske er at få lov at være sammen med min søn, siger Natacha Nikita til Realityportalen.dk.
Den unge mor har dog fejret juleaften med Remi.
-Vi holdt jul den 11. december. Der var en pædagog til stede, et juletræ sat op, og så fik han sine gaver. Så ret kunstigt, fortæller hun.
Den unge mor forsøger dog at nyde tiden med resten af familien – det er nemlig den bedste gave i den traditionsprægede tid.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita har nu tabt 30 kilo
 
Pyrus er den bedste 
Mon ikke Natacha Nikita hygger sig med at se julekalender med sine små søskende, selv om det ikke er toppen af julekalendere, der ruller over skærmen i stuerne.
– Min yndlingsjulekalender som barn var ‘Pyrus’ – og det er det stadig den dag i dag, fortæller hun og slår fast, at det hører julen til, og derfor ser hun stadig julekalender hver dag i december.
Selv om den unge mor er glad for julen og julekalendere, så stoppede hun dog med at tro på manden med det hvide skæg og røde tøj, da hun var ti år.
LÆS OGSÅ: Natascha Nikita kæmper stadig for Remi
Skal ‘De unge mødre’ vinde titlen som årets realityprogram? Stem her
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.