Natacha Nikita glæder sin mor

I aftenens afsnit af de unge mødre får Natacha Nikita rørt sin mor til tårer.

Af Maiken Støvring - 27. august 2013 kl. 20:58

Vi har i snart to år fulgt Natacha Nikitas kamp om at få sønnen Remi hjem. En der har stået på sidelinjen hele vejen, er hendes mor Dyveke. Derfor vælger den unge mor i aften at overraske sin mor med nogle nye billeder af hende selv og Remi. Og mormor bliver meget rørt.
– Hendes støtte og glæde betyder alt for mig. Det er rart at have hende hos mig, når alt er noget lort. Men det gør ondt at se den smerte og det savn hun har, når det kommer til Remi, fortæller Natacha Nikita til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Natascha Nikita: Jeg har givet slip i mit had 
Billederne holder mig oppe

Et af de mange fine billeder

Et af de mange fine billeder. (Foto: Privat)


Den unge mor måtte søge om ekstra samkvem for at få lavet billederne. Men for hende var det vigtigt, at de kunne vise den kærlighed, som mor og barn har til hinanden.
– Billederne betyder alt for mig! Det er dem, der holder mig oppe, fortæller Natacha Nikita til slut.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’- Emil skal være far
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.