Natascha Nikita: Sådan har jeg tabt 11 kilo - Her & Nu

Natascha Nikita: Sådan har jeg tabt 11 kilo

Den unge mor har besluttet sig for at levere sundere, og det har givet pote.

Af Mikkeline Andersen - 24. juni 2014 kl. 09:48

Fire liter cola drak Natacha Nikita hverdag, og det betød, at hun på tre år tog 30 kilo på. Da den unge mor i marts fejrede sin 23 års fødselsdag, gik det op for hende, at hun ikke længere ville leve et usundt liv. Det skriver Ude og Hjemme.
Colaen er blevet droppet, og det samme er 11 kilo. Men her stopper det ikke, for hun vil gerne tabe sig 20 kilo mere.
– I næste måned vil jeg også lave om på min kost. Så vil jeg spise mindre stivelse. Altså mindre brød og færre kartofler. Jeg vil ikke gå på kur, og jeg har ikke været på kur. Jeg vil bare leve sundere og tænke over, hvad jeg spiser. Jeg startede forsigtigt med at droppe cola, og nu vil jeg tage et lille skridt ad gangen, indtil jeg når mit mål, siger Natacha Nikita til Ude og Hjemme.
LÆS OGSÅ: Kristina Landin: Sådan går det med Markus
Kæmper for sin søn
Natacha Nikitas store forbrug af cola startede, da sønnen Remi for tre år siden blev tvangsfjernet. Hun erkender, at hun vidste, at cola feder, men Natacha Nikita brugte det som trøst. Selvom Remi snart er fire år, så har Natacha Nikita ikke opgivet kampen for at få sin søn hjem.
– Jeg giver aldrig op, selvom chancerne måske er minimale. Min sag har været oppe flere gange, men hver gang har de dømt mig ud fra de samme gamle papirer. Jeg har udviklet mig meget på tre år, og jeg håber, at de vil dømme mig ud fra den person, jeg er i dag, i stedet for den jeg var for tre år siden, siger hun til ugebladet.
Natacha Nikita er lige blevet færdig med sine eksamener på 1. HG, og når hun næste år bliver student, drømmer hun om egen butik på fyn, hvor hun bor med sin kæreste.
LÆS OGSÅ: Glennie: Frygtede for min søns liv
Bryllup næste år
Natacha Nikita har dannet par med sin kæreste i to år, og de er stadig forelskede, og næste år skal de giftes. Datoen er hemmelig, og det samme er adressen og kærestens navn.
– Jeg er jo stoppet i ‘De unge mødre’, og jeg har fået meget mere brug for privatliv. Før min adresse blev hemmelig, kunne folk finde på at dukke op. En dag stod der pludselig en mand i min entre. Det var skræmmende. Jeg vil gerne beskytte min kæreste mod den slags, fortæller Natacha Nikita.
Kæresten respekterer, at hun tidligere har medvirket i ‘De unge mødre’, men opmærksomheden har han ikke behov for.
LÆS OGSÅ: Ung mor i stor forvandling
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.