Natascha Lineas søster: Hun lyver om voldtægt! - Her & Nu

Natascha Lineas søster: Hun lyver om voldtægt!

‘De unge mødre’-deltageren fortæller ikke sandheden, når hun påstår, at hun blev voldtaget. Det slår hendes egen søster fast.

Af Jonas Sand - 8. juni 2016 kl. 18:55

Natascha Linea Kaup stod i går frem og fortalte åbent, at hun som barn var blevet voldtaget af sin søsters daværende kæreste. Siden er det væltet ind med både støtte og kritik af ‘De unge mødre’-deltageren, det er nemlig ikke alle, der tror på historien.
Og det er der flere grunde til, fortæller den omtalte søster, der var kærester med manden, der angiveligt voldtog Natascha Linea. Søsteren ønsker ikke at stå frem med navn, men hendes identitet er redaktionen bekendt.
– Natascha har trukket historien tilbage flere gange og fortalt tre forskellige udgaver. Selvfølgelig har jeg haft min tvivl om, hvorvidt det kunne være sandheden, men hver gang hun har ændret historien, er jeg bare blevet mere bekræftet i, at det er en løgn, fortæller søsteren til Realityportalen.dk.
– Jeg er ikke længere sammen med manden, og han ser ikke vores fælles søn. Det ønsker jeg heller ikke, at han skal, og jeg kunne nemt bare gå ud og bekræfte Nataschas historie for at få ramt på ham. Men jeg er ikke sådan en person, og det ønsker jeg ikke at gøre, når det ikke passer.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea taler ud: Jeg blev voldtaget
Vådt tøj på radiatoren 
Søsteren, der deler mor med Natascha Linea, kan godt huske den aften, hvor den unge mor siger, at hun blev voldtaget. Men i hendes hukommelse er forløbet noget anderledes end det, som ‘De unge mødre’-deltageren husker.
–  Jeg var på arbejde og fik et opkald fra min daværende kæreste. Han fortalte, at Natascha netop var ankommet, og at hun var meget fuld og havde været i et skænderi med sin veninde. Hun turde ikke tage hjem, fordi hun havde drukket, og hun ville gerne sove hos os.
Det fik Natascha Linea lov til, og da søsteren kom hjem fra arbejde halvanden time senere, fandt hun alt den unge mors tøj hængende på radiatoren. Det undrede hun sig over og spurgte derfor kæresten, hvordan det kunne være.
– Han fortalte, at hun pludselig ville tage et bad, hvilket hun fik lov til. Da hun stadig ikke var kommet ud efter lang tid, bankede han på, men fik intet svar. Han blev urolig og gik derind, hvor han fandt hende sovende under bruseren med alt sit tøj på.
– Han tog derfor tøjet af hende – med undtagelse af undertøjet, for så langt ville han ikke gå, gav hende en af mine t-shirts på og lagde hende i seng. Da jeg gik derind, kunne jeg også mærke, at trøjen var våd på grund af den våde top, som han ikke ville tage af.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie taler ud om kærestens død: Jeg anede intet
“Din kæreste har voldtaget mig”
De vågnede alle op dagen efter, og udover lidt tømmermænd var der intet at mærke på Natascha Linea. Søsteren tænkte derfor ikke mere over det hele, indtil hun et års tid senere fik en besked fra ‘De unge mødre’-deltageren, der fortalte, at hun var blevet voldtaget den aften.
– Jeg ringede selvfølgelig for at høre, hvad det var for noget, men der var så meget i hendes historie, der ikke passede. Hvordan kunne han drikke hende fuld, når hun allerede var fuld, da hun ankom? Og hvordan kunne han kaste tøjet i hovedet på hende og give hende det på, når det hang på radiatoren, da jeg kom hjem? Det hang bare ikke sammen.
Ifølge søsteren har Natascha Linea altid været glad for at være i centrum, og det betød også, at hun fortalte mange usande historier som ung. Derfor havde hun også svært ved at tro på hende i første omgang.
– Natascha har altid været lidt speciel, og hun har altid været glad for at finde på historier og fortælle løgne. Jeg passede altid på hende, da vi var yngre, men jeg trak mig mere og mere fra hende, da vi blev ældre. Og da jeg selv fik børn, trak jeg mig helt, for jeg kunne ikke længere bruge energi på hendes løgne.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea er træt af mænd: De er kun til besvær
Natascha Linea: Jeg hader min søster
Natascha Linea ved udmærket godt, at søsteren ikke tror på hende, men det betyder ikke noget for hende. Hun står fast på, at hendes historie er rigtig.
– Jeg hader min søster rigtig meget, for hun ved jo godt, at han er et svin. Han har tævet hende, og hun måtte flygte fra ham og bo på krisecenter. Så hun ved jo godt inderst inde, at det er sandt, siger Natascha Linea til Realityportalen.dk.
– Jeg synes bare, at min søster er så klam. Tænk, hvis hendes børn bliver udsat for det samme, så vil de bare blive dømt som løgnere. Hun må selv om, om hun vil tro mig eller ej. Jeg ved, hvad der er sket, fortsætter hun.
Natascha Lineas mor vil ikke blande sig i de to pigers strid, men ifølge den unge mor tror hendes mor heller ikke på hende.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søn får 6 navne
Det er rigtigt, at jeg trak historien tilbage
Selvom der er meget af historien, de to søstre ikke er enige om, så indrømmer Natascha Linea dog, at søsteren taler sandt, når hun siger, at den unge mor trak historien tilbage i en kort periode. Men det var der en grund til.
– Jeg sagde på et tidspunkt, at det var løgn. Men det var kun, fordi hun ikke ville lade mig se min nevø, og ham savnede jeg, siger hun og slår fast, at hun taler sandt og vil anmelde det hele til politiet.
Ifølge Natascha Linea har hun beviser på sin gamle Facebook-profil i form af beskeder fra søsterens ekskæreste, og hun har fået fat på en hacker, som forhåbentlig kan hjælpe hende med at få adgang til profilen.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søn får 6 navne
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.