Natascha Lineas kæreste taler ud: Derfor faldt jeg for hende

Natascha Lineas nye kæreste fortæller nu om forholdet til den unge mor.

Af Jonas Sand - 7. december 2017 kl. 19:25

Natascha Linea Kaup, 22, afslørede i går over for Realityportalen.dk, at hun i øjeblikket svæver på en lyserød sky, fordi hun har fundet sig en kæreste – en 33-årig alenefar til fire fra Sønderjylland, der i den grad gør hende lykkelig.
Realityportalen.dk har været i kontakt med kæresten, men han ønsker af personlige årsager at forblive anonym på nuværende tidspunkt. Han vil dog gerne fortælle, hvordan han kom i kontakt med den unge mor, og hvad han faldt for ved hende.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea rejser væk med ny fyr
– Jeg skrev til hende på en datingside på et tidspunkt, hvor hun bare faldt i øjnene på mig. Så skrev vi lidt sammen i en periode, men det stoppede så igen – jeg ved ikke, om hun fik en kæreste, eller hvad grunden var. Men pludselig skrev hun igen en dag, og så er det bare udviklet sig derfra, fortæller han.
– Jeg faldt for hendes gode humør. Hun er altid så glad og positiv. Hun er også voksen og selvstændig, og man kan føre en nogenlunde fornuftig samtale med hende. Hun kan også være lidt barnlig, men det er jeg sgu også. Så det er dejligt, og jeg er glad, siger han og slår fast, at han ikke har nogle problemer med aldersforskellen.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea tilbage i kommunens søgelys

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se et tilbageblik på Natascha Lineas mange sjove projekter:


LÆS OGSÅ: Nægtede at vaccinere sønnen: Nu har Natascha Linea truffet stor beslutning
Kendte hende ikke
Selv om Natascha Linea har været meget fremme i medierne i de seneste år, efter hun først dukkede op på skærmen i ‘De unge mødre’, så kendte kæresten intet til hende.
– Jeg ser ikke så meget tv, så jeg vidste ikke, at hun var kendt eller havde været på tv, da jeg skrev til hende. Det fandt jeg først ud af efter lidt tid, da en af mine kammerater viste mig et klip fra ‘De unge mødre’. Men jeg har ingen problemer med det. Jeg har bare sagt, at jeg helst ikke selv vil på tv, siger han og slår fast, at han ikke dømmer hende ud fra hendes handlinger på tv.
– Jeg ved også godt, at man kan blive klippet anderledes, end man er i virkeligheden, og jeg har også et helt andet indtryk af hende, end man ser i medierne. Men det er da lidt specielt at opleve. Hun lægger ikke selv så meget mærke til, at folk kigger eller tager billeder, når vi går sammen, men det gør jeg, siger han og tilføjer, at det dog ikke er noget, der skræmmer ham væk.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen
Klar til flytning og flere børn
Kæresten fortæller, at han har været single i to år, så det er nyt for ham at være i et forhold igen. Men det er noget, han er glad for, selv om han på sigt gerne vil undgå rejserne mellem Gedser og Sønderjylland.
– Det er da lidt spændende at have et langdistanceforhold. Vi er blevet enige om, at vi tager ét skridt ad gangen, og så ser vi, hvordan det udvikler sig. Men jeg er ikke afvisende over for at flytte tættere på hende i fremtiden, ligesom hun har sagt det samme til mig. Så det kan være, vi mødes på midten, men nu må vi se, griner han.
Den 33-årige sønderjyde har fire børn fra to tidligere forhold, som han i øjeblikket ikke ser så meget, da han lige er kommet i arbejde. Han fortæller dog, at han ser dem, så meget han har mulighed for. De to har endnu ikke mødt hinandens børn, men det ændrer sig inden længe.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Mine børn må gerne tale med fremmede
– Jeg skal over til hende i starten af det nye år, og der har hun vist børnene hjemme. Så møder jeg dem nok der. Og så kan vi se på, at hun skal møde mine bagefter. Men vi har ikke travlt, fortæller han og siger, at han også godt kunne se sig selv få børn med den unge mor.
– Ja, jeg er nok åben over for at få flere børn i fremtiden, og det kan meget vel være med Natascha. Men vi må se, hvad der sker.
‘De unge mødre’-deltageren selv er heller ikke afvisende over for, at de to forøger familien sammen i fremtiden.
– Ja, jeg er åben for flere børn, men bare ikke lige nu. Han virker som en god far overfor sine børn, men der skal gå mindst to-tre år, og vi skal bo sammen, slår Natascha Linea fast.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea og bogforlag forsøgt truet til tavshed