Natascha Lineas far sendt på sygehuset

Det gik helt galt for ‘De unge mødre’-deltagerens far, da han i weekenden var ved at male.

Af Jonas Sand - 17. oktober 2017 kl. 19:25

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea Kaup har kastet sig i ud et nyt projekt i disse dage, hvor hun arbejder på at give sine børn, Lia og Novah, et nyt værelse. Til det får hun hjælp af sin far, Ole, men den hjælp må hun undvære i den nærmeste fremtid. I weekenden kom han nemlig til skade, da han var ved at male.
Her gled han på stigen og røg ned på gulvet, og hurtigt måtte han sande, at den var helt gal. Derfor ringede Natascha Linea efter en ambulance, der kunne tage ham på sygehuset. Og det var meget godt, at hun gjorde det, fortæller den unge mor til Realityportalen.dk.
– Han har brækket sit kraveben og tre ribben, men han har det godt efter omstændighederne. Han slap heldigvis for at blive opereret, men han skal have armen i slynge i seks til otte uger, sagde de på hospitalet, siger Natascha Linea, der dog ikke tror på, at han kan holde det ud.
– Han er jo en gammel mand, der sagtens mener, at han kan klare det hurtigere. Han mener, at han har smidt slyngen igen om en uge, men lad os nu se. Jeg tror dog ikke, at han har den på i otte uger, griner hun.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Natascha Linea og Ole tale politik.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea udgiver selvbiografi
Børnene var i chok

Ole skal have armen i slynge i otte uger. Det er i hvert fald, hvad lægerne har fortalt.


Børnene Lia og Novah var også hjemme, og de så deres morfar komme til skade. Og det var naturligvis langt fra en sjov oplevelse for dem.
– Novah skreg og var helt ude af den. Han havde fået sig et kæmpe chok på grund af alt larmen. Lia ville overhovedet ikke have noget med min far at gøre bagefter, og da han ringede fra hospitalet om aftenen, ville hun heller ikke tale med ham. Så jeg tror også, at hun fik et stort chok. Men der har dog ikke været noget med dem, siden han kom hjem igen, siger den unge mor.
Skaden betyder dog, at Ole ikke kan hjælpe sin datter med at lave værelset i de næste uger. Men det betyder ikke, at Natascha Linea har lagt planerne på hylden.
– Min fars ven har hjulpet med at lægge gulvtæppe, og så kommer min veninde på torsdag og hjælper med at samle IKEA-møbler og nogle andre småting. Så må vi lige se med hylderne og de andre ting, der skal hænges op, men ellers må det jo vente, til han er rask igen. Det går også nok, fortæller ‘De unge mødre’-deltageren, der i øjeblikket nyder efterårsferien.
LÆS OGSÅ: Ærlig ung mor åbner op efter indlæggelse: De tror, jeg lider af skizofreni