Natascha Linea: Datteren skal tvangsfjernes

Babylykken er knust i Vollsmose, hvor Natascha Linea venter sit første barn sammen med kæresten Bent. Men kommunen har besluttet at fjerne barnet efter fødslen.

Af Maiken Støvring - 17. august 2013 kl. 9:43

Navnet er valgt, tøjet købt, babybogen skrevet og Natascha Linea og kæresten Bent har endda skaffet sig en ny lejlighed, så de er helt klar til datteren Lias’ ankomst. Men sådan skal det ikke gå.
– Vi vil beholde Lia, men kommunen siger, at de tager hende efter fire-fem dage på hospitalet. Vi får hende ikke med hjem, fortæller den unge mor til udeoghjemme.dk.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ser mine tænder ud, som de gør
Lav IQ
Parret, som netop er blevet præsenteret i de nye afsnit af ‘De unge mødre’, er flyttet fra Vollsmose til Otterup kommune, og her startede overvågningen af parret.
– Kommunen siger, at vi ikke har evnen til at støtte og stimulere vores barn, at vores forældreevne er nedsat, så vi ikke kan få følelser for Lia. Men det har vi jo allerede nu, siger Natascha Linea til ugebladet.
En anden faktor er Natascha Linea’s IQ, som er på 80, hvor normalen er på 85-115.
-En IQ mellem 85 og 105 er normalt, så hvorfor er det galt? Det tal kan jo svinge, efter hvilken sindstilstand man er i, kommenterer Natascha Linea’s mor, der finder begrundelsen urimelig.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg ved ikke, hvad jeg vil være
Ingen forhandlinger
Den barske udmeldigning har fået parret til at søge efter andre løsninger; netværksfamilier, pleje, aflastning og institutioner, men kommunen står fast ved deres beslutning.
-De vil ikke være med til det. De mener ikke, at vores netværk er stabilt, fortæller den unge pige, som har planer om at begynde på grundforløbet på sosu-uddannelsen efter endt barsel.
Den unge mor har termin den 18. august, men kan forvente, at kommunen tvangsfjerner den lille ny efter fire til fem dage.
Ifølge udeoghjemme.dk, har det ikke været muligt at få en kommentar fra kommunen.
Læs hele historien her.
SE VIDEOEN: Mød Natascha Linea og kæresten Bent
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.