Natascha Linea: 'De unge mødre' er jo røvkedeligt - Her & Nu

Natascha Linea: 'De unge mødre' er jo røvkedeligt

Den unge mor ser ikke selv med, når reportageserien løber over skærmen.

Af Jonas Sand - 13. maj 2017 kl. 08:55

Sæson 23 af ‘De unge mødre’ nærmer sig afslutningen, men som Realityportalen.dk kunne fortælle sidste måned, så kommer der en ny sæson af reportageserien. Her medvirker Natascha Linea, men den unge mor selv er ikke en af dem, der kommer til at sidde klistret til skærmen hver tirsdag.
– Jeg ser det faktisk ikke selv. Jeg var stor fan af programmet engang og så alle afsnit. Jeg elskede at følge med i livet hos de helt gamle deltagere som Bente og David og alle de andre, og da jeg først skulle møde dem alle til talkshowet for nogle år siden, var jeg nærmest helt starstruck. De var jo nærmest idoler, så jeg var ret nervøs, griner Natascha Linea.
– Men siden er det virkelig gået ned ad bakke, og jeg må indrømme, at jeg faktisk slet ikke ser det mere. Jeg har forsøgt at se nogle afsnit, men jeg ender altid med at slukke halvvejs. Jeg synes helt ærligt, at det er røvkedeligt.
LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor vil jeg ikke vaccinere Novah
Deltagerne tænker mere
Reportageserien har også haft et dyk i seertallet – i hvert fald i folk, der sidder foran fjernsynet tirsdag aften klokken 20:00 – og noget kunne tyde på, at Natascha Linea ikke er den eneste, der er sprunget fra som seer. Og den unge mor er ikke i tvivl om, hvorfor de gamle afsnit ifølge hende var bedre.
– Det er som om, at deltagerne tænker mere over, hvad de siger og viser i dag, end de gjorde dengang. Dengang viste man bare sit liv, som det var, og man viste sig selv frem, som man var – uden at tænke over, hvad andre mente.
– Sådan er det langt fra i dag, og jeg gider ikke se nogle deltagere, der spiller skuespil for kameraet. Jeg er bare mig selv, men det er ikke alle andre, der er det. Og jeg synes simpelthen, at det er så kedeligt at se på, slår Natascha Linea fast.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea er kommet ind på drømmeuddannelsen
Tidligere i år skabte Natascha Linea stor debat, da hun ærligt stod frem og fortalte, at hun ikke ville vaccinere sønnen Novah. Det kan du høre mere om i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg bryder mig ikke om Maria Sebens
LÆS OGSÅ: Natascha Linea tror ikke på lægerne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.