Natascha Linea er træt af mænd: De er kun til besvær - Her & Nu

Natascha Linea er træt af mænd: De er kun til besvær

Den unge mor savner ikke en mand ved sin side, tværtimod så er hun frastødt af alle mænd.

Af Louise Vilsbøl - 17. april 2016 kl. 17:51

Natascha Linea Kaup fra ‘De unge mødre’ nyder livet som enlig mor, og selvom de fleste nok ville tænke, at det er hårdt at være alene med to børn, så savner Natascha Linea ikke en mand til at tage over.
– Jeg har slet ikke lyst til at røre mænd lige nu, synes bare de er pisse belastende lige for tiden, fastslår Natascha Linea og fortsætter:
– Mænd driver mig bare til vanvid, jeg ved ikke hvorfor, men bare det de åbner munden, får jeg bare lyst til at bede dem holde kæft, kan slet ikke have dem lige nu.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Ikke hårdt at være alenemor til to
Mænd er kun til besvær
Den unge mor har da heller ikke været heldige med de fyre, hun har mødt. Forholdet til Bent, der er far til Lia, gik i stykker, inden datteren blev et år, og forholdet til Novahs far gik i vasken allerede under graviditeten. Men om det er ekskæresterne, der er skyld i hendes irritation over det mandlige køn, vides ikke.
–  Men mænd er kun til besvær. De sårer én, de roder, de er en utro. Der er så meget galt med mænd, så det er nemmere at være alene, mener hun.
Der er dog en undtagelse – eller faktisk er der to. For irritationen gælder hverken Natascha Lineas far eller sønnen Novah, det er de to mænd, som den unge mor ikke kan blive træt af.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over
Alle mænd frastøder mig
Natascha Linea er helt og aldeles forelsket i sin lille søn Novah, som kom til verden for tre uger siden, og netop tilværelsen som nybagt mor er noget af det, der gør, at Natascha Linea ikke savner en mand. Hun ville nemlig ikke dele børnene med nogen, så hun nyder at have dem for sig selv. Der er dog én ting, hun godt kunne savne.
– Man savner da den der vilde forelskelse, men jeg kan jo ikke blive forelsket, når alle mænd frastøder mig, lyder det.
Inden sin graviditet med Novah fortalte den unge mor, at hendes næste kæreste skulle være en pige, og nu tyder alt på, at en kæreste af samme køn ville være lykken, men det er hun nu ikke så sikker på.
– Jeg er ikke afvisende for en pigekæreste, men tror ikke det ville kunne fungere optimalt, for jeg er ikke tiltrukket af piger, fastslår hun.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Må jeg beholde mit barn?
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen Bent?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.