Natascha Linea: Tak for støtten!

Det har været et par overvældende dage for den unge mor og kæresten Bent. Inden for den sidste uge fødte hun deres datter, som desværre blev fjernet igen. Og nu vælter responsen ind fra alle sider.

Af Maiken Støvring - 26. august 2013 kl. 16:34

Natascha Linea og kæresten Bent gennemgår i disse dage alle forældres mareridt. Deres lille pige er blevet taget fra dem. Men heldigvis står de ikke alene i kampen, for både familie og deres mange Facebook-venner støtter dem.
-Krydser fingre for, at i får jeres lille pige hjem igen. Kæmp! Lyder en af de mange beskeder til parret midt i sorgen.
Og parret tilkendegiver også deres taknemlighed.
– Jeg takker mange gange for de søde beskeder her på Facebook. Det betyder uendeligt meget i denne svære tid. Vi kæmper til den sidste bloddråbe for at få hende hjem igen, og jeg tror på, at det nok skal lykkedes en dag, skriver Natascha Linea på sin Facebookprofil. (redigeret).
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ser mine tænder ud som de gør
Kommunen har begået en fejl
De unge forældre vil fortsætte deres kamp, for at få deres lille datter hjem. For ifølge parret, har kommunen lavet en fejl.
– Min sag blev hastet igennem, da mine sagsbehandlere skulle på ferie. Det synes jeg ikke kan være rigtigt, når man har med så lille et menneske at gøre, skriver Natascha Linea på sin og Bents fælles Facebookprofil.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Lille Lia er blevet tvangsfjernet 
Støttegruppe på facebook
De mange fans er nu gået sammen og har lavet en støttegruppe til parret, der allerede har over 977 medlemmer. Her skriver stifterne af gruppen:
– Vi accepterer intet mindre end at barnet bliver afleveret tilbage. Det kan ikke passe, at der bliver taget økonomiske argumenter i brug frem for menneskelige. Bent og Natascha kan sagtens, med god vejledning, blive de bedste forældre i Danmark. Det er tydeligt for enhver med bare en smule empati og forståelse, at disse to nybagte forældre er gode mennesker, som elsker deres barn. Og det er det ENESTE der er vigtigt. (uredigeret)
Støt parret her.
Følg Natascha Linea og Bent samt de andre unge mødre hver tirsdag op Kanal 4 klokken 21.00.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.